De efficiëntie in je bedrijf snel verhogen? De ASSA ABLOY OH1042S is dé duurzame oplossing.

/global/scaled/1075x599x0x0x1000x435/AAES-NL-News-2020-ASSA_ABLOY_OH1042S.jpg

Gaat er dagelijks een regelmatige stroom van goederen, voertuigen of personen in en uit jouw pand, dan weet je al dat snelheid en efficiëntie cruciaal zijn voor je bedrijf. Maar wist je ook dat de snelle ASSA ABLOY OH1042S dan het perfecte toegangssysteem voor jou is? We leggen hier uit waarom.

Hogere snelheid

Met een snelheid van één meter per seconde, aangedreven door onze eigen op maat gemaakte motor, is de ASSA ABLOY OH1042S vier keer sneller dan een standaard sectionale overheaddeur. 

Duurzamer

Dankzij zijn hoge snelheid worden warmteverlies en tocht beperkt en bespaar je energie. En dat komt goed uit, want we leven in een tijd waarin minder energieverbruik voor de meeste bedrijven een cruciale prestatie-indicator is. Ons snelle toegangssysteem optimaliseert dus niet alleen de doorstroming van goederen en personen, maar levert ook een positieve bijdrage aan je duurzaamheidsdoelstellingen.

Hogere efficiëntie

Door installatie van de ASSA ABLOY OH1042S bespaar je daarnaast kostbare tijd, zodat je meer werk gedaan krijgt. In welke branche je ook actief bent, wij kunnen onze deuren configureren en aanpassen aan jouw behoeften en altijd zorgen voor een complete, robuuste toegangsoplossing die de efficiëntie in jouw organisatie dagelijks verhoogt. 

Betere service

Gemoedsrust is niet in geld uit te drukken. Je moet er gewoon op kunnen vertrouwen dat je processen functioneren. Bij het ontwerp van al onze toegangssystemen staat duurzame kwaliteit voorop. Bovendien bieden wij heel deskundige, lokale servicemonteurs. Reken er maar op dat zij uitstekend werk verrichten, zodat jije gewoon jouw werk kunt doen.