Alle bedrijfsdeuren binnen handbereik via ASSA ABLOY BIM service

/global/scaled/5120x2880x0x0x1000x435/AAES-NL-News-2021-BIM service - configureer de juiste sectionaaldeur of roldeur in een handomdraai.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland lanceert haar splinternieuwe specificatietool: BIM service

BIMobjecten, CAD tekeningen, STABU teksten... het is fijn als deze makkelijk en snel beschikbaar zijn. Met de nieuwe specificatieservice van ASSA ABLOY creëer je in een handomdraai de BIM-modellen voor jouw ontwerp. Downloaden direct de tekeningen van jouw bedrijfsdeuren (in 3D en 2D) in een bestandsformaat wat voor jou handig is. Inclusief passende bestektekst, die aan alle Nederlandse eisen voldoet.

Begin direct in de productcatalogus 

Weet je al welk product je wil gebruiken in je ontwerp? Ga dan direct naar de productcatalogus en kies jouw sectionaaldeur of elektrische roldeur. Onze productcatalogus is bij de start nog niet compleet, begin met het configureren van overheaddeuren en snelloopdeuren. We vragen nog even van je geduld om straks ons complete productportfolio te kunnen configureren in BIM service.  

 

Laat BIM service je helpen kiezen welke bedrijfsdeur geschikt is in welke omgeving  

In sommige omgevingen is het niet zo vanzelfsprekend welke roldeur je kiest. Bijvoorbeeld bij een lage binnentemperatuur in de desbetreffende ruimte van een gebouw in combinatie met het aan keren openen en sluiten per dag. Met de productconfigurator helpt de tool je welke sectionaal deur geschikt is voor het gebruik tijdens het laden en lossen of bijvoorbeeld tijdens de fabricage van producten.  

 

Ga direct aan de slag in ASSA ABLOY BIM service of neem voor meer informatie contact op met de Product Account Manager in jouw regio. 

 

ASSA ABLOY Entrance Systems streeft naar optimale ondersteuning van alle partijen binnen de bouwkolom, zoals architecten. Bezoek onze pagina Design en specificatie en ontdek hoe we u ondersteunen met BIM-objecten, pdf- en DWG-tekeningen, EPD’s, productspecificaties en Design Guides.