Fijne feestdagen en een succesvol 2022!

/AAES/NL/News/2021/AAES_seasons_greetings_BSP_2021_Teams_BG.jpg

Wil je de bureaukalender 2022 ontvangen?

Allereerst willen wij je hartelijk bedanken voor de samenwerking afgelopen jaar. We hopen dat je net zo prettig terugkijkt op onze samenwerking als wij.

Bestel nu onze gratis bureaukalender 2022
Traditiegetrouw bieden wij je graag onze nieuwe (befaamde kunnen we wel zeggen vanwege zijn populariteit ieder jaar ;)) bureaukalender aan. Ook dit jaar hebben we ons best gedaan om hem zo handig en duurzaam mogelijk te maken. Zo vind je op iedere pagina de meest relevante feest- en gedenkdagen, wordt de kalender alleen op aanvraag verstuurd en is hij gemaakt van duurzame en recyclebare materialen.

Bestel onze bureaukalender 2022

Trees for All
Ieder jaar rond kerst kiezen wij voor de steun aan een goed doel. Voor de komende twee jaar hebben we ons gecommitteerd aan: Trees for All. Omdat wij geloven in een veilige en gezonde toekomst voor de generaties na ons. Met deze steun zal Trees for All zorgen voor aanplanting van een bos op een daarvoor geschikte plaats. Het ASSA ABLOY bos zal in februari aangeplant worden in de provincie Overijssel. We kijken er naar uit om hier met Trees for All en collega's mee aan de slag te gaan. Daarnaast zal er elders op de wereld, in Vietnam, eenzelfde hoeveelheid bos aangeplant worden door Trees for All.  

Graag wensen we je alvast hele fijne feestdagen en zien we je graag weer in 2022!