De #doornerds fotowedstrijd is begonnen!

/global/scaled/2127x1065x65x188x1020x510/AAES-NL-Campaign sites-Doornerds foto.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems organiseert van 3 oktober tot en met 25 november de #doornerds fotowedstrijd waar iedereen van over de hele wereld aan mee kan doen.

Meedoen is heel makkelijk, heeft u laatst bijvoorbeeld een opvallend toegangssysteem gezien van ASSA ABLOY Entrance Systems? Aarzel dan niet en plaats de foto op onze #doornerds Facebook of Instagram pagina en tag #doornerds, #assaabloyentrance en #doornerdsnl.

Iedere week maak je kans om winnaar te worden van zowel de Nederlandse als de internationale wedstrijd. Je maakt dus dubbel kans! Uit alle deelnames zal uiteindelijk ook weer een Nederlandse én internationale hoofdprijswinnaar worden gekozen. Op iedere maandag van de maand zullen de winnaars bekend gemaakt worden op de volgende pagina, houdt deze dus goed in de gaten!  

Deelnemen is heel makkelijk en doe je zo:

  1. Post een foto van een echte blikvanger of een ander interessant toegangssysteem van ASSA ABLOY Entrance Systems op Facebook.com/doornerds en/of op Instagram.
  2. Tag de foto met de hashtags #doornerds #assaabloyentrance en #doornerdsnl.
  3. Volg de wedstrijd en laat u inspireren door andere deelnemers. Like onze pagina op Facebook.com/doornerds en volgen @doornerds op Instagram.

Klik hier voor meer informatie.