EPD verklaringen nu beschikbaar voor laad- en lossystemen

/global/scaled/6445x3226x818x896x1020x510/AAES-NL-case-studies-images-DSV Logistics - loading bay.jpg

Onze bibliotheek met milieuproductverklaringen is uitgebreid met EPD verklaringen voor onze laad- en lossystemen.

De milieuproductverklaringen zijn nu ook beschikbaar voor:

Wat is een milieuproductverklaring?

Om de duurzaamheidsdoelstellingen voor een ​​bouwproject te halen, is gedetailleerde informatie nodig over de materialen die u en uw leveranciers zullen gaan gebruiken. Zo is er kennis nodig over de herkomst, samenstelling en verspreiding van de materialen.

Pas wanneer al deze informatie beschikbaar is, kan de milieu-impact van een gebouw gedocumenteerd worden en krijgt u een duidelijk beeld van de verwachte levensduur van het gebouw. Environmental Product Declarations (EPD's), in het Nederlands milieuproductverklaringen, zijn internationaal gestandaardiseerde en onafhankelijk geverifieerde en geregistreerde documenten waarin de milieueffecten van de gehele levenscyclus van een product worden beschreven. Deze documenten geven u de informatie die u nodig heeft om realistische normen voor duurzaamheid vast te stellen - en deze te verwezenlijken.

Eén van 's werelds grootste

de ASSA ABLOY Groep heeft één van werelds grootste catalogi aan EPD geregistreerde producten en componenten. Wij streven er naar zo transparant mogelijk te zijn in ons productieproces, zodat u volledige controle heeft over het ontwerp en de implementatie van uw gebouwen - tot in het kleinste detail.