4x sneller: nieuwe ASSA ABLOY OH1042S

/global/scaled/821x411x0x94x821x410/AAES-NL-News-Images-2017-Overheaddeur_OH1042S_blauw.jpg

Snel, sneller, snelst, dat is onze nieuwe ASSA ABLOY OH1042S overheaddeur in een notendop. Met een openingssnelheid van één meter per seconde is het onze snelste sectionale overheaddeur ooit. Dat betekent dat hij vier keer sneller is dan een standaard sectionale overheaddeur. En daar zijn we best trots op.

Als u werkt met overheaddeuren is het logisch dat u goederen zo optimaal mogelijk wilt laten doorstromen. Snelheid, flexibiliteit en efficiëntie van de deur zijn daarbij cruciaal. De nieuwe OH1042S is met recht innovatief te noemen. Alle onderdelen zijn specifiek ontworpen met één aspect in gedachten: snelheid. Maar wat betekent dat nu precies voor uw business?

Betere klimaatbeheersing

Hoe sneller een toegangssysteem opent en sluit, hoe kleiner de kans is dat invloeden van buitenaf – zoals tocht, stof of regen – binnendringen. Dankzij de openingssnelheid van één meter per seconde, houdt u met de ASSA ABLOY OH1042S ongewenste invloeden buiten de deur. Het resultaat? Een comfortabeler binnenklimaat voor werknemers.

Lagere energiekosten

Minder tocht betekent minder temperatuurverlies en lagere stookkosten. Oftewel, meer energiebesparing. Wist u dat u met de OH1042S wel 12 procent extra kunt besparen op energiekosten, ten opzichte van de OH1042P? Dat maakt de deur niet alleen snel, maar ook duurzaam.

Optimale veiligheid

Van productieomgeving tot distributie en logistiek: veiligheid speelt een belangrijke rol. De hoge snelheid van de OH1042S verkleint de kans op botsingen en schade, en is dus veiliger voor werknemers én goederen. En dankzij het lichtgordijn stopt de deur direct als er sprake is van een obstructie in de opening.

 

De ASSA ABLOY OH1042S kan in elke organisatie worden toegepast. Duizenden configuraties – van ramen tot railsystemen, kleuren en afmetingen – maken de deur passend in vrijwel elk bedrijf. Klik hier voor meer informatie over de ASSA ABLOY OH1042S »