Terugblik Logistica

Van 28 tot en met 30 november was ASSA ABLOY Entrance Systems aanwezig op de vakbeurs Logistica. Bezoekers hebben op deze vakbeurs kennis op kunnen doen omtrent vier belangrijke thema's in warehouses en distributiecentra en de nieuwste innovaties kunnen bekijken in de Noviteiten Expo.

ASSA ABLOY Entrance Systems maakt het leven makkelijk voor iedereen die kan profiteren van veilige, betrouwbare automatische toegangsoplossingen. Dat doen wij door onze systemen voortdurend te verbeteren en verduurzamen. Kennis en innovatie: dat is waar het allemaal om draait. En daar draaide Logistica 2017 dan ook om. 

Kennissessies

Tijdens de beurs hebben wij het met onze bezoekers gehad over de uitdagingen die er zijn binnen het logistieke segment. Zo zijn er een groot aantal vraagstukken waar automatische toegangssystemen een oplossing kunnen bieden. Ook zijn er diverse kennissessies gegeven over de volgende onderwerpen: 

  • Safety of goods
  • Safety of people
  • Security
  • Efficiency

Mocht u dit jaar niet aanwezig zijn geweest op Logistica, maar wilt u toch meer informatie over deze thema's. Of heeft u misschien een behoefte of uitdaging waar u graag samen met ons over in gesprek komt? Neem dan contact op via het contactformulier op deze pagina. 

Noviteiten Expo

Naast de kennissessies hebben bezoekers ook kennis kunnen maken met de Noviteiten Expo. Hierin waren de nieuwste innovaties op het gebied van automatische toegangsoplossingen te vinden. De volgende presentaties waren in live te vinden:

Daarnaast is op de eerste beursdag de Online Noviteiten Expo gelaunched. Hierin kunt u de nieuwste innovaties bekijken in VR!