Pas uw overheaddeur aan op basis van uw wensen!

/global/scaled/1500x750x0x438x1020x510/AAES-NL-News-2018-customize-industrial-door.jpg

Een goed werkende overheaddeur bevordert een vlotte doorstroom van personen en goederen. Daarnaast zorg het ook voor een goede indruk bij klanten en verzekeren deze deuren een efficiënt productie- en distributieproces. Maar, een bedrijfsdeur is meer dan een functioneel element. Dankzij diverse opties pas je industriële poorten eenvoudig aan, zodat ze precies passen bij uw wensen.

Opties die passen bij de juiste functionaliteit

Er zijn diverse opties beschikbaar, waardoor de overheaddeur perfect afgestemd wordt op het bedrijfsproces. De opties zijn bijvoorbeeld:

Speciale impulsgevers voor overheaddeuren, zodat deze openen en sluiten op afstand. De volgende opties zijn beschikbaar: 

Ook is het mogelijk om LED-verlichting op de onderste sectie van de overheaddeur te plaatsen. De verlichting geeft aan dat de deur in beweging is.

Ook is het mogelijjk zelf de openingssnehleid te bepalen. Dit kan van 0,25 tot 1 meter per seconde. Behandelt uw bedrijf gekoelde producten? Dan is het mogelijk beter geïsoleerde panelen toe te passen. De dikte varieert van 42 tot zelfs 82 millimeter. 

 

Het oog wil ook wat

Ook op esthetisch vlak zijn er diverse aanpassingen mogelijk, zodat de overheaddeur perfect past in uw werkomgeving. Denk bjvoorbeeld aan het volgende:

  • Overheaddeuren kunnen standaard in 11 verschillende RAL-kleuren uitgevoerd worden. Moeten ze optimaal passen bij uw bedrijf? Dan kunnen ze zelfs voorzien worden van een custom kleur.
  • Ook is het mogelijk het gehele deurblad te bedrukken of stickers toe te voegen. Dit heeft bijvoorbeeld Schmidt Zeevis te Rotterdam gedaan. 
  • Extra ramen. Met ramen komt er meer daglicht binnen en het verhoogt de zichtbaarheid. Zo kan je bijvoorbeeld van binnenuit zien of er buiten een vrachtwagen geparkeerd staat. Er zijn zelfs volledig glazen overheaddeuren beschikbaar! 

Bekijk het hele assortiment overheaddeuren voor uw distributiecentrum, productiefaciliteit of bedrijfshal hier.