Nieuwe automatische tourniquetdeur die u naar wens sneller kunt laten draaien

/global/scaled/1500x750x0x445x1020x510/AAES-NL-News-2018-ASSA-ABLOY-RD150.jpg

U kent het vast wel: zo’n grote tourniquetdeur waar veel mensen tegelijkertijd doorheen moeten en die zo net te langzaam draait. Er vervelend! Een bedrijf moet gemakkelijke en veilige toegang bieden voor klanten een welkom gevoel geven. Is dat te veel gevraagd?

Zeker niet! Onze nieuwe automatische ASSA ABLOY RD150 tourniquetdeur past zich op een veilige manier intuïtief aan elke gebruiker aan, houdt de snelheid van de deur onder controle en komt precies op de juiste plek tot stilstand. Het comfort van een volledig geautomatiseerde tourniquetdeur komt samen met de flexibiliteit van een handbediende deur.

Gebruikers kunnen de deur zelf naar wens sneller laten draaien, maar gaat nooit sneller dan het tempo van de langzaamste gebruiker. Daarnaast is de deur extra veilig door diverse veiligheidssystemen die bij alle handelingen actief zijn.

Met de ASSA ABLOY RD150 bespaart u kosten en voorkomt u energieverlies. Het binnen- en buitenklimaat blijven namelijk perfect gescheiden, waardoor verwarmen of koelen minder nodig is. Ook zorgen regelmatig onderhoud, extra sensoren en accessoires voor nog meer bespaarmogelijkheden en een langere levensduur.

Standaard veiligheidsfuncties

De tourniquetdeur is voorzien van verschillende standaard veiligheidsfuncties. De deur stopt bijvoorbeeld met draaien wanneer deze wordt geblokkeerd door een voorwerp. Daarnaast zijn de deurvleugels voorzien van zachte rubberprofielen, om het risico op letsel door contact met de deur te beperken. En de indrukbare stootschakelaars op de deurposten geven de deur een seintje wanneer deze moet stoppen. Wel zo veilig natuurlijk. Het systeem is onafhankelijk gecertificeerd volgens de EN16005:2012-normering.

Extra opties

  • RC3-inbraakbestendig, volgens EN1627:2011-certificering;
  • vloerring voor niet-afgewerkte vloer;
  • verlichting: led-spots of led-downlights, met bediening;
  • waterbestendige afdekkap;
  • intelligent luchtgordijn, ingebouwd in de kap of gemonteerd op de buitenzijde.

De deur wordt geleverd naar uw keuze. Een robuust óf slank profiel, en passend materiaal: geanodiseerd (blank of brons), poedercoat (RAL-kleuren) of roestvrijstaal aluminium.