ASSA ABLOY SL500 P: nu nóg duurzamer en esthetischer

/global/scaled/1500x750x0x88x1020x510/AAES-NL-News-2018-ASSA-ABLOY-SL500-P.jpg

Misschien wel de moeilijkste balans om te vinden bij het kiezen van een toegangssysteem: hoe biedt u klanten of bezoekers een warm welkom, maar ongewenste indringers níét? Wij snappen dat u goed beveiligd wilt zijn tegen risico’s, en tegelijkertijd wilt beschikken over een aantrekkelijke entree van uw pand. Daarom werkten we hard aan de oplossing.

Of u nu werkzaam bent in de retail, horeca of op kantoor: optimale beveiliging van uw pand is cruciaal. Daarom lanceerden we vorig jaar ons nieuwe schuifdeursysteem, de ASSA ABLOY SL500 P, dat uitgebreid is getest én gecertificeerd op het gebied van inbraakwerendheid. Maar ook daarna zaten we niet stil. Want waar uw eisen op het gebied van veiligheid en esthetiek veranderen, ontwikkelen ook onze toegangsoplossingen zich verder.

Een aantrekkelijke entree

Als bedrijf zijnde wilt u niet alleen beschermd zijn tegen risico’s van buitenaf, maar ook een goede uitstraling en eenvoudige entree bieden aan bezoekers of klanten. Daarom heeft ons SL500 P schuifdeursysteem een aantrekkelijk design voor een professionele uitstraling. Daar voegen we nu ook de mogelijkheid voor zijlichten aan toe. Met een zijlicht aan de linker- en/of -rechterzijde van uw toegangsoplossing zorgt u voor meer natuurlijk licht in uw pand. Het resultaat? Een fraaiere uitstraling aan de binnen- én buitenkant.

Duurzaamheid

Ook op het gebied van duurzaamheid staan we niet stil. Diverse wetten zijn inmiddels ingevoerd voor energie-neutrale gebouwen en panden. Ook hier speelt de ASSA ABLOY SL500 P op in. Zo kunt u de openingstijden naar uw wens instellen en door het TightSeal afdichtingspakket te installeren, zorgt u voor ene nog betere afdichting.  

Verbeterde veiligheid

De ASSA ABLOY SL500 P voldoet aan de EN 16005-veiligheidsnorm en biedt optimale veiligheid voor personen en objecten, dankzij activerings- en aanwezigheidsdetectie. Inmiddels is het systeem ook voorzien van diverse nieuwe veiligheidsfuncties. Zo kunt u de deur vanaf nu niet alleen van binnenuit op slot doen, maar sluit u uw pand ook aan de buitenkant goed en veilig af. Zo gaat u altijd met een gerust hart weg – wel zo fijn.

Is uw pand bouwkundig niet sterk genoeg om het schuifdeursysteem aan op te hangen? De verbeterde SL500 P biedt uitkomst middels een zelfdragende balk, waardoor u het systeem alsnog eenvoudig bevestigt.

Meer weten over ons ASSA ABLOY SL500 P schuifdeursysteem? Lees verder »

 

Vond u dit blog interessant? Lees dan ook: