Klaar voor de toekomst met de nieuwe ASSA ABLOY OH1082P

/global/scaled/2350x1174x0x463x1020x510/AAES-PRODUCTS_3.1-PRODUCT-IMAGES-Industrial doors-Overhead sectional doors-insulated-overhead-sectional-doors-ASSA-ABLOY-OH1082P-overhead-sectional-door-exterior-blue-product.jpg

Uitzonderlijke thermische scheiding gecombineerd met uitstekende isolatie? Dat is de ASSA ABLOY OH1082P, de nieuwe sectionale overheaddeur van ASSA ABLOY Entrance Systems. De deur is ontworpen voor bedrijven die hun energieverbruik willen verminderen én kosten willen besparen. De OH1082P richt zich op het verminderen van energieverspilling en voldoet aan bouwvoorschriften – zowel huidige regelgevingen als toekomstige.

Maximale temperatuurregeling

Omdat de nieuwe ASSA ABLOY OH1082P beschikt over 82 millimeter isolatie, zorgt de deur voor een goede thermische scheiding. Bovendien is de U-waarde, ook wel de warmtedoorgangscoëfficiënt, van de toegangsoplossing twee keer zo effectief als die van een standaard sectionale overheaddeur.*  Zo realiseert u meer energiebesparing en heeft u tevens meer controle over de binnentemperatuur van ruimtes, zodat de energie die wordt gebruikt om de ruimte te verwarmen of koelen niet wordt verspild. Dankzij het breken van de koudebrug en strakke, dubbel afdichtingen zorgt de OH1082P er bovendien voor dat ongewenste tocht en condensatie tot het minimum worden beperkt. Het resultaat? Een comfortabele en veilige ruimte.

Meer weten over de nieuwe ASSA ABLOY OH1082P? Lees verder.

 

* Berekening gebaseerd op een 5x5 m ASSA ABLOY OH1082P sectionale overheaddeur met U-waarde 0.46 W/m2K vergeleken met een 5x5m ASSA ABLOY OH1042P sectionale overheaddeur met een U-waarde van 1.0 W/m2K. 

 

Vond u dit nieuwsbericht interessant? Lees dan ook: