Nieuwe president van de Entrance Systems divisie

Vanaf 1 januari 2018 is Mogens Jensen benoemd tot Executive Vice-President ASSA ABLOY en President ASSA ABLOY Entrance Systems wereldwijd. Hij volgt Juan Vargues op, die de ASSA ABLOY Groep heeft verlaten voor een andere uitdaging.

Mogens Jensen werkt sinds 2003 bij de ASSA ABLOY Groep en bekleedde in de loop der jaren verschillende leidinggevende functies, de laatste als hoofd van de business unit industriedeuren & docksystemen bij ASSA ABLOY Entrance Systems wereldwijd. Mogens komt uit Denemarken, geboren in 1958 en heeft een Master of Science in Mechanical Engineering en Master of Business Administration.

"Ik neem de positie van President ASSA ABLOY Entrance Systems wereldwijd met grote nederigheid en veel enthousiasme aan.Ik kijk er naar uit om een bedrijf te leiden met een sterke branche-expertise en focus op innovatie", zegt Mogens Jensen. "We opereren in een zeer boeiende markt en ik kijk ernaar uit om de Entrance Systems divisie naar een hoger niveau te tillen en het succesvolle werk van Juan Vargues voort te zetten. "

Mogens zal zich vestigen op het hoofdkantoor van ASSA ABLOY Entrance Systems in Landskrona, Zweden.