Stilstand kost geld. En zó voorkomt u dat.

/global/scaled/1500x750x0x167x1020x510/AAES-NL-News-2018-Voorkom_stilstand.jpg

Verstoring van productieprocessen? Je kunt er soms ‘gestoord’ van worden. Want of u zich nu bezighoudt met de productie van voedsel, kleding, elektronische apparaten, geneesmiddelen of andere producten, één ding is zeker: stilstand kost geld. Gelukkig is de oplossing dichtbij.

Productieomgevingen zien dagelijks een enorme stroom aan personen, goederen en diensten hun toegangssystemen passeren. Of het nu gaat om automatische deuren, industriële deuren, laad- en lossystemen of snelloopdeuren: kleine onderdelen maken overuren om alles optimaal te laten functioneren. Deuren komen zo echter onder grote druk te staan, en slijtage kan van invloed zijn op de efficiëntie en kwaliteit van de toegangsoplossingen. Zo kan een deur op den duur bijvoorbeeld minder goed sluiten, waardoor invloeden van buitenaf binnendringen.

Boost uw efficiëntie

De oplossing is eenvoudig: regelmatig onderhoud. Met een serviceovereenkomst worden toegangsoplossingen regelmatig gecontroleerd. Niet alleen worden zo de belangrijke functies van uw deur onderhouden en indien nodig vervangen, ook worden de instellingen en sensoren gecontroleerd. Moet de open- en sluitsnelheid bijvoorbeeld worden aangepast aan het seizoen? Zijn er upgrades of moderniseringen waarmee de deur kan worden verbeterd? Het zijn allemaal zaken die bijdragen aan een efficiëntie toegangsoplossing, en dus van uw business in zijn geheel.

Onze GOLD-serviceovereenkomst

Zelfs de meest robuuste toegangsoplossing heeft onderhoud en modernisering nodig. Daarom bieden wij een speciale GOLD-overeenkomst. Daarmee bent u verzekerd van volledig onderhoud van uw toegangsoplossingen én hulp bij storingen, tegen een vast bedrag per jaar. Een GOLD-serviceovereenkomst is altijd inclusief:

  • één tot vier onderhoudsbezoeken per jaar, inclusief arbeids- en reiskosten en vervangende onderdelen;
  • een 24-uursstoringnummer, inclusief voorrang en snelle responstijd;
  • controles op veiligheid, kwaliteit en conformiteit;
  • bijgehouden documentatie.

Bovendien profiteert u van een preventief onderhoudsprogramma. Zien wij tijdens een onderhoudsbezoek bijvoorbeeld dat een deur een bepaald aantal omwentelingen heeft gemaakt, dan zorgen we dat de motor preventief wordt vervangen. Het resultaat? U hoeft niet langer wakker te liggen. Met de GOLD-serviceovereenkomst komt u immers niet voor onverwachte kosten te staan. U bent jaarlijks volledig gedekt voor service en onderhoud, en kunt uw kosten zo eenvoudig begroten en plannen. Het allerbelangrijkste: u voorkomt stilstand en zorgt dat productieprocessen zo snel en efficiënt mogelijk blijven doorlopen. In een productieomgeving geldt nu eenmaal: een goed functionerende toegangsoplossing is goud waard.

Meer weten over onze GOLD overeenkomst? Bekijk onze serviceovereenkomsten of neem contact op via het contactformulier.

 

Vond u dit blog interessant? Lees ook: