Geeft u onze restproducten een tweede leven? Meld u aan voor de TRASHure Hunt

/AAES/NL/work-at-assa-abloy-entrance-systems/images/TRASH%20website.png

Ben u geïnteresseerd in waste-to-value? Upcycling? Circulaire economie? En is dit uw business of wilt u er uw business van maken? Kom dan op vrijdag 5 juli 2019 naar onze eerste TRASHure Hunt in Heerhugowaard! Wij verzamelden een week lang onze restproducten. Materialen waar wij niet veel mee kunnen, maar u misschien wel. Welke schatten zitten hier voor u tussen?

Circulair produceren 

Bij ASSA ABLOY Entrance Systems is het ons doel om volledig circulair te worden. Dat betekent dat we oude producten waar mogelijk weer volledig inzetten in het productieproces. Bijvoorbeeld door grondstoffen of onderdelen te recyclen. Het uiteindelijke streven is om bij te dragen een groenere wereld door als organisatie helemaal geen afval meer te produceren.

 

En hoewel we al stappen in de juiste richting hebben gezet, zijn we er nog niet! Zo zijn er nog onderdelen die we niet volledig kunnen recyclen en kunnen we niet ál ons verpakkingsmateriaal opnieuw gebruiken. Denk aan motoren en printplaten, maar ook stalen onderdelen en karton. Onderdelen en stoffen waar u met uw onderneming of in uw proces misschien wél wat mee kunt.

 

Samen voor een duurzame wereld

 

Samen kunnen we wellicht zorgen voor een 100 procent circulair productieproces. Bent u meubelmaker, kunstenaar of denkt u op een andere, duurzame manier onze restproducten te kunnen hergebruiken? Dan wilt u de TRASHure Hunt zeker niet missen.

 

Na een korte inspirerende presentatie gaan we in groepen langs de diverse materialen. Alles mag natuurlijk aangeraakt, gewogen en zelfs ‘kapotgemaakt’ worden – zolang het maar is voor het goede doel. Met als absoluut uitgangspunt om de restproducten méér maken dan afval! *

 

Programma 

 

11.00 uur Opening door ASSA ABLOY Entrance Systems
11.15 uur Key-note spreker
12.00 uur Wandeling over terrein
12.30 uur Lunch
13.15 uur TRASHure Hunt! 
15.00 uur Einde

 

Aanmelden

 

Erbij zijn? Meld u dan snel aan bij Shaline de Boer via shaline.deboer@assaabloy.com, want we hebben maar plek voor 25 TRASHure Hunters!

* Graag eigen gereedschap meenemen. Er is wel een weegschaal (tot 300 kg) aanwezig.