Eén loket voor industriële deuren: Industrial Door Solutions

/AAES/NL/News/2019/Heerhugowaard.png

Onze businessunits High Performance Door Solutions en Industrial Doors and Docking Solutions zijn samengevoegd en gaan verder onder een nieuwe naam: Industrial Door Solutions. Dat betekent dat u voor al uw industriedeuren, zoals snelloopdeuren en overheaddeuren, voortaan terechtkunt bij één loket.

Gemakkelijker zakendoen

Aanleiding voor de samenvoeging was enerzijds om het zakendoen met ASSA ABLOY Entrance Systems gemakkelijker te maken. Hierdoor heeft u voor overheaddeuren, snelloopdeuren of laad- en lossystemen immers maar met één administratieve entiteit te maken, via welke ook de planning en uitvoering verlopen. Al onze monteurs volgen op dit moment een training om u van dienst te kunnen zijn voor elk type industriedeur.

Een nog breder aanbod

 Daarnaast profiteren klanten dankzij de samenvoeging van een overzichtelijk en ruim serviceaanbod. Er zijn meer engineers beschikbaar die kennis hebben van de verschillende industriedeuren. Bovendien krijgen klanten toegang tot een nog uitgebreider productenpakket, van snelloopdeuren en overheaddeuren tot laad- en lossystemen en megadeuren.

Nog een voordeel van de samenvoeging is dat we ons nu veel meer kunnen toespitsen op innovatie. In dit nieuwsoverzicht houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Twee entiteiten, één bedrijf

Vanaf nu bestaat ASSA ABLOY Entrance Systems dus uit twee entiteiten:

  1. Industrial Door Solutions: industriedeuren, snelloopdeuren en laad- en lossystemen – Heerhugowaard

  2. Pedestrian Door Solutions: personenverkeerdeuren – Ede

 

Voor wat betreft de dienstverlening rondom personenverkeerdeuren verandert er niets voor onze klanten.

Wilt u meer weten over de samenvoeging? Neem contact op via 088 - 059 55 00 of info.nl.entrance@assaabloy.com