Ontdek de nieuwe functionaliteiten van ASSA ABLOY e-maintenance™

/AAES/NL/maintenance-and-modernization/e-maintenance/ASSA%20ABLOY%20e-maintenance%20(1020x509).jpg

ASSA ABLOY e-maintenance™, het online platform voor realtime informatie over al uw automatische toegangsoplossingen, is uitgebreid met diverse nieuwe functionaliteiten. Tot de nieuwe functies behoren onder andere de mogelijkheid voor het maken van uitgebreide analyses van producten en kosten, het bekijken van producten op locatie en het melden van storingen aan installaties. Zo hebben gebruikers de relevante (onderhouds)informatie over hun toegangsoplossingen altijd binnen handbereik.

Analyses maken

Via de optie Analyse krijgen gebruikers snel inzicht in al hun installaties, zowel op locatieniveau als productniveau. Het is mogelijk om per type installatie het aantal installaties en de bijbehorende onderhoudsstatus te bekijken. Ook kunnen er analyses worden gemaakt op productniveau in de vorm van een overzicht van ieder individueel product, inclusief onderhoudsstatus, het bedrag uitgegeven aan onderhoud en het aantal noodorders of aanbevelingen. Analyse van kosten maakt inzicht mogelijk in uitgaven aan service en onderhoud, bijvoorbeeld per jaar, locatie, installatie of type onderhoud. 

Inzicht in producten op locatie

Met de uitgebreide functionaliteiten hebben gebruikers nu nog beter inzicht in hun producten op hun locatie of locaties. ASSA ABLOY e-maintenance™ biedt 24/7 inzicht in alle installaties per locatie, de installaties binnen het onderhoudscontract en de bijbehorende aanbevelingen. Ook het type deuren, het aantal deuren, de productomschrijvingen en de onderhoudshistorie zijn eenvoudig terug te vinden. Dit biedt facilitymanagers en andere eindgebruikers een compleet inzicht in producten, ook op afstand. 

Storingen aan installaties melden

Via ASSA ABLOY e-maintenance™ kunnen gebruikers storingen direct melden. De desbetreffende installatie wordt opgezocht en vervolgens geeft men aan een storing te willen melden. Er wordt automatisch een e-mail opgesteld, inclusief alle benodigde informatie voor het melden van de storing. 

Over ASSA ABLOY e-maintenance™

ASSA ABLOY e-maintenance™ is verkrijgbaar in combinatie met alle onderhoudspakketten van ASSA ABLOY Entrance Systems: Bronze Service, Silver Service en Gold Service. Naast bovenstaande nieuwe functionaliteiten, biedt ASSA ABLOY e-maintenance™ onder andere een track-and-trace-functie voor het live volgen van orders en offertes, en een bibliotheek met een overzicht van serviceverslagen, onderhoudscontrolelijsten en offertes. Ook kunnen gebruikers overzichten als uitgaven, onderhoudssamenvattingen of checklists, eenvoudig downloaden als Excel- of PDF-document. 

Lees meer over ASSA ABLOY e-maintenance™