Whitepaper Optimaal gebruik en onderhoud van uw toegangsoplossingen

/AAES/NL/News/2019/2019%20whitepaper%20optimaal%20gebruik%20en%20onderhoud.png

Naast gemak, veiligheid en een professionele uitstraling, leveren automatische toegangsoplossingen een bijdrage aan de duurzaamheid van een gebouw. Met de juiste instellingen, sensoren, materialen en afdichtingen van een automatische oplossing is een binnenklimaat veel beter te beheersen. Dat vergroot het comfort in een gebouw, maar kan ook bijdragen aan energiebesparing.

Belangrijk daarbij is wel dat de deur op de juiste manier wordt gebruikt én onderhouden. Intensieve verkeersstromen kunnen uw toegangsoplossingen of specifieke onderdelen ervan flink onder druk zetten. Slijtage of storingen doen de verschillende functionaliteiten van een deur vaak teniet en het is dan ook zaak om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

In dit whitepaper gaan we in op de vraag hoe u uw automatische toegangsoplossingen het best kunt gebruiken en onderhouden. Daarbij richten we ons op de healthcare- en hospitality-sector en op openbare gebouwen. Zo leest u:
  • hoe automatische toegangsoplossingen kunnen bijdragen aan energiebesparing;
  • wat de belangrijkste uitdagingen zijn voor elke sector;
  • welke rol een automatische toegangsoplossing hierbij speelt;
  • waarom optimaal gebruik en onderhoud zo belangrijk is.
Daarnaast bieden we u een checklist met vijf belangrijke tips voor optimaal gebruik en onderhoud van uw automatische toegangsoplossingen.

Download nu het gratis whitepaper.