ASSA ABLOY Service op afstand

/AAES/NL/maintenance-and-modernization/snaps-3.jpg

Is er sprake van een storing aan of stilstand van uw toegangsoplossing? Dan wilt u dat graag zo snel mogelijk verholpen hebben, om downtime van uw businessprocessen te voorkomen. Met ASSA ABLOY Service op afstand helpen onze service specialisten u op afstand om de storing te verhelpen, via augmented reality. Zo bespaart u tijd en kosten, en bent u snel weer up and running.

ASSA ABLOY Entrance Systems adviseert u graag over service op afstand voor uw toegangsoplossingen. Neem direct contact op.  

Hoe werkt ASSA ABLOY Service op afstand?

Is er sprake van een storing of complicatie aan uw automatische toegangsoplossing? Met ASSA ABLOY Service op afstand sturen wij u een link toe, waarmee u eenvoudig een programma activeert op uw smartphone of tablet met internetverbinding. Via de camera van het device kijken onze service specialisten op afstand mee met de storing. Dankzij augmented reality kunnen wij u duidelijke aanwijzingen geven om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Denk aan het vastzetten van het scherm en het maken van aantekeningen op het scherm over uit te voeren handelingen. Ook is het mogelijk om met onze service specialisten te communiceren via handgebaren van beide kanten, die op het scherm worden getoond.

De voordelen van ASSA ABLOY Service op afstand

Met ASSA ABLOY Service op afstand kunnen wij u zo snel en efficiënt mogelijk helpen op afstand, waardoor u tijd en geld bespaart. De belangrijkste voordelen voor u zijn:

  • Geen software nodig: u maakt eenvoudig verbinding via de toegestuurde link.
  • Geld besparen: doordat de monteur minder lang en vaak langs hoeft te komen, bespaart u op voorrijkosten en werkuren, terwijl u toch goed wordt geholpen.
  • 24/7 service: door service op afstand kan een storing altijd snel worden verholpen, ongeacht het tijdstip of de locatie.
  • Tijd besparen: met service op afstand kunt u het probleem direct zelf oplossen en hoeft u niet te wachten op een monteur. 

Meer informatie over de werking van ASSA ABLOY Service op afstand? Bekijk de video!