Uw gebouw moet voldoen aan de operationele vereisten van uw bedrijf

Een nieuw distributiecentrum moet voldoen aan de eisen van de mensen die het gaan gebruiken. En het moet duurzaam en conform de regelgeving zijn, zodat ontwikkelaars een goed rendement op hun investering kunnen behalen.

Een distributiecentrum dat al in gebruik is, heeft toegangsoplossingen nodig die het proces snel, eenvoudig en efficiënt maken. Als producten niet veilig en eenvoudig te gebruiken zijn kan door verkeerde bediening oponthoud ontstaan. In dit geval is er meer training van medewerkers nodig.

Toegangssystemen in uw distributiecentrum moeten naadloos samenwerken voor een soepele bedrijfsstroom.

Een compleet scala slijtvaste entrees voor uitstekende levering

Of u nu een nieuw distributiecentrum ontwerpt of een bestaand centrum runt, ASSA ABLOY Entrance Systems heeft een compleet scala oplossingen om processen in uw distributiecentrum te versnellen. Van voetgangersdeuren tot snelroldeuren en laad- en lossystemen. 

Als u een nieuw gebouw ontwikkelt, zal ASSA ABLOY Entrance Systems actief meehelpen om uw doelen te bereiken. 

Bezoek onze "Design & Specificatie" pagina om te zien hoe we samenwerken met ontwikkelaars en een compleet scala leveren van hoogwaardige, duurzame producten die voldoen aan wettelijke regelgeving – van duurzaamheid tot veiligheid.

Als u een distributiecentrum heeft, bieden wij u een volledig assortiment oplossingen en voorzien wij u graag van advies.

Deuren voor personenverkeer verwelkomen personeel en bezoekers en bieden ze comfort. Snelloopdeuren houden uw processen in beweging. En laad- en lossystemen, waaronder dock levellers en shelters, zorgen voor efficiëntie, veiligheid en bescherming tegen weersinvloeden op uw laadperrons. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen tijdens de hele gebruiksduur van uw gebouw.

Referentieprojecten

Bekijk hoe onze bestaande klanten binnen het segment distributie en logistiek samen met ASSA ABLOY oplossingen voor hun gebouwen hebben gevonden.

Een vertrouwde partner voor toegangsoplossingen

ASSA ABLOY Entrance Systems werkt graag samen met bedrijven in de distributie en logistiek om complete toegangsoplossingen te bieden voor uw distributiecentrum.

Met kennis en innovatieve producten die de verkeersstroom in uw gebouwen verbeteren, gaan we graag met u in gesprek om te bekijken welke oplossingen het beste zijn voor uw locatie en specifieke uitdagingen.

Service

Een ASSA ABLOY serviceovereenkomst verzekert u van een betrouwbare, veilige en duurzame werking van ieder toegangssysteem binnen de overeenkomst. Klik op de pakketten om de voordelen te zien.

Inbegrepen in alle overeenkomsten

  • 1-4 geplande onderhoudsbezoeken per jaar
  • 24-uurs storingsnummer met voorrang en snelle reactietijden
  • Veiligheids-, kwaliteits- en conformiteitscontroles
  • Bijgehouden documentatie