Oplossingen voor elke ingang in grootschalige distributiecentra

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft een compleet portfolio overhead-, personenverkeer- en snelloopdeuren. Zo kun je erop vertrouwen dat de entrees in jouw distributie- en logistieke centrum medewerkers en voertuigen de hele werkdag moeiteloos doorlaten, zodat de stroom in- en uitgaande goederen altijd soepel verloopt.

Referentieprojecten

Bekijk hoe onze bestaande klanten binnen het segment distributie en logistiek samen met ASSA ABLOY oplossingen voor hun gebouwen hebben gevonden.

Een vertrouwde partner voor toegangsoplossingen

ASSA ABLOY Entrance Systems werkt graag samen met bedrijven in de distributie en logistiek om complete toegangsoplossingen te bieden voor jouw distributiecentrum.

Met kennis en innovatieve producten die de verkeersstroom in jouw gebouwen verbeteren, gaan we graag met je in gesprek om te bekijken welke oplossingen het beste zijn voor jouw locatie en specifieke uitdagingen.

Service

Een ASSA ABLOY serviceovereenkomst verzekert je van een betrouwbare, veilige en duurzame werking van ieder toegangssysteem binnen de overeenkomst. Klik op de pakketten om de voordelen te zien.

Inbegrepen in alle overeenkomsten

  • 1-4 geplande onderhoudsbezoeken per jaar
  • 24-uurs storingsnummer met voorrang en snelle reactietijden
  • Veiligheids-, kwaliteits- en conformiteitscontroles
  • Bijgehouden documentatie