Complete toegangsoplossingen voor de gezondheidszorg

/AAES/NL/solutions-and-applications/healthcare/Complete_provider_Healthcare_2.png

Met onze producten houdt jij jouw entree in goede gezondheid. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor bijvoorbeeld jouw hoofdingang, infectiekliniek, behandelkamers, röntgenruimtes, operatiekamers, keukens en eerstehulpafdeling.

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft een ruime ervaring en een breed productassortiment van automatische deuren, industriële deuren, dockuitrustingen en snelroldeuren, en kan daarmee elke uitdaging op het gebied van toegangsoplossingen in de gezondheidszorg aan.

De hoofdingang, infectiekliniek, behandelkamers, röntgenruimtes, operatiekamers, keukens en eerstehulpafdeling – overal zijn ingangen, elk met hun eigen vereisten. Een ziekenhuis of verzorgingstehuis heeft dan ook voor elke locatie een speciale maatoplossing nodig. ASSA ABLOY Entrance Systems biedt comfortabele en veilige toegangsoplossingen voor jouw personeel en bezoekers (onder wie ook mensen met verminderde mobiliteit of zintuigelijke beperkingen), ook als elke seconde telt.

Infectieziekten en gevaarlijke biologische materialen zijn volop in het nieuws. Onze producten kunnen jou helpen gevoelige gebieden als behandelkamers en afdelingen voor infectieziekten te isoleren en zo de veiligheid te bewaken en verbeteren. Met hoogstaande automatische deuroplossingen kun je kosten en energie besparen en schade aan deuren en ander materiaal voorkomen, en tegelijkertijd de interne logistiek verbeteren en het alle gebruikers gemakkelijker maken.

Wereldwijde expertise

Met haar betrouwbare producten, voortdurende ontwikkeling en baanbrekende onderhoudsprogramma's mag ASSA ABLOY Entrance Systems zich wereldleider op het gebied van toegangsoplossingen voor de gezondheidszorg noemen. Wij leveren overal ter wereld producten en oplossingen, maar bekijken daarbij elke toepassing op plaatselijk niveau. Neem contact met ons op om te bespreken welke automatische toegangsoplossingen wij leveren en hoe je deze in jouw instelling kunt inzetten.