Complete toegangsoplossingen voor de luchtvaart

/AAES/NL/solutions-and-applications/aviation/Complete_provider_Aviation_2.png

Elke entree moet geschikt zijn voor een enorme deuropening en bestand zijn tegen zware windstoten en ruwe omgevingen. Onze hefdeuren zijn een uitstekende keuze, niet alleen voor nieuwe deurinstallaties maar ook om oudere hangars up-to-date te brengen.

Onze deuren zijn vooral geschikt voor vliegtuighangars, maar ook voor scheepswerven en de ruwe omstandigheden waarin deze staan. Dankzij zijn unieke ontwerp en constructie is de hefdeur zeer windbestendig. Het hoge veiligheidsniveau voldoet aan de veiligheidsnormen van grootschalige productiefaciliteiten. Bovendien is de deur voorzien van een ingebouwd bewakingssysteem en veiligheidsstops.

De deur heeft maar weinig bewegende onderdelen, wat hem vrijwel onderhoudsvrij maakt. Er zitten bijna geen beperkingen aan de afmetingen of configuratie. In meervoudig deurontwerp zijn de daglichtbreedtes onbeperkt.

Superieure openingsoplossingen voor vliegtuighangardeuren

Onze oplossing is niet alleen de beste keuze voor nieuwe deurinstallaties. Ook bestaande hangars kunnen ermee worden gemoderniseerd en afgestemd op de de strenge FAA- en EASA-normen.

Vaak is een uitbreiding aan de voorzijde van de hangar voldoende om deze geschikt te maken voor grotere vliegtuigen, waardoor extra inkomsten en een sneller rendement op investeringen mogelijk worden gemaakt.

Bouwkundige en technische ondersteuning

De hefdeuren van ASSA ABLOY Entrance Systems nemen vrijwel geen ruimte in en zijn dankzij hun flexibele ontwerp breed inzetbaar. En ze zien er ook nog eens mooi uit. De deuren zijn eenvoudig te integreren in het ontwerpproces van zowel nieuwe als bestaande installaties. Onze vaktechnici staan vanaf het allereerste begin voor jou klaar en kunnen jou helpen met een schat aan ondersteunende informatie.

De deur heeft een compact ontwerp en is licht in gewicht, zodat hij nauwelijks op het gebouw en de fundering drukt. Daardoor is hij gemakkelijk te integreren in het ontwerpproces en eenvoudig en snel te installeren. Het innovatieve ontwerp maakt de deur niet alleen langdurig betrouwbaar maar ook flexibel en zelfs herbruikbaar in tijdelijke installaties waar demontage op termijn nodig is.

Neem contact met ons op om te bespreken welke automatische toegangsoplossingen wij leveren en hoe jij deze in jouw bedrijf kunt inzetten.