Complete toegangsoplossingen voor de mijnbouw.

/AAES/NL/solutions-and-applications/mining/AAES-solutions-applications-mining-1000x435.jpg

In zware omstandigheden zijn sterke deuren nodig. Hoe groot ze ook moeten zijn en hoe hoog de eisen ook zijn, wij hebben producten voor vrijwel elke deuropening, van werkplaats tot wasstraat tot onderhoudsfaciliteit.

Samen kunnen we bogen op een ruime ervaring op het gebied van automatische deuren voor extreme omstandigheden. We hebben al met succes deuren geleverd voor de mijnbouwsector, van Spitsbergen in de Noordelijke IJszee tot de droge vlakten van de Atacama-woestijn in Chili. Een robuust ontwerp en een goede kwaliteit staan garant voor betrouwbare, duurzame resultaten.

Geschikt voor buitengewone maten en extreme omstandigheden

Onze hangardeuren zijn geschikt voor buitengewone maten en extreme omstandigheden, terwijl onze snelroldeuren vooral geschikt zijn voor intensief gebruik op hoge snelheden en extreme omstandigheden. Beide producten zijn toepasbaar op vrijwel elke deuropening in de mijnbouw, zoals werkplaatsen, wasstraten en onderhoudsfaciliteiten.

Bovendien bieden we hoogwaardige diensten en technische expertise, en hebben we servicekantoren in elke grote mijnregio ter wereld. Neem contact met ons op om te bespreken welke automatische toegangsoplossingen wij leveren en hoe jij deze in jouw bedrijf kunt inzetten.