Zorg in jouw winkel 24 uur per dag voor veiligheid en comfort

Tankstations en buurtwinkels zijn over het algemeen lang geopend, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, soms zelf 24 uur per dag. Wanneer medewerkers tot diep in de nacht werken, is het essentieel dat entrees 24 uur per dag hun veiligheid, beveiliging en comfort garanderen.

Een entree moet eenvoudig te bedienen en op afstand te vergrendelen zijn, zodat personeel de toegang tot de winkel gemakkelijk kan regelen. En mocht u een wasstraat hebben, dan zijn corrosiebestendige deuren nodig die dagelijks het onvermijdelijke contact met water en chemicaliën kunnen weerstaan.

Referentieprojecten

Hoe retailklanten samen met ASSA ABLOY de specifieke uitdagingen van hun winkels hebben opgelost, kun je hier bekijken.

Een vertrouwde partner voor toegangsoplossingen

ASSA ABLOY Entrance Systems werkt nauw samen met retailbedrijven om complete toegangsoplossingen te bieden die perfect aansluiten in jouw winkel – ongeacht de eisen.

Met kennis en innovatieve producten voor de voor-, achter- en binnenzijde van retailgebouwen, kunnen we jou adviseren over de beste oplossingen voor jouw pand.

Service

Een ASSA ABLOY serviceovereenkomst verzekert je een betrouwbare, veilige en duurzame werking van ieder toegangssysteem binnen jouw overeenkomst.

Klik hier om de drie pakketten met elk hun eigen prioriteit te bekijken.

Inbegrepen in alle overeenkomsten

  • 1-4 geplande onderhoudsbezoeken per jaar
  • 24-uurs storingsnummer met voorrang en snelle reactietijden
  • Veiligheids-, kwaliteits- en conformiteitscontroles
  • Bijgehouden documentatie