Complete toegangsoplossingen voor scheepswerven

/AAES/NL/solutions-and-applications/shipyard/Complete_provider_Shipyards.png

Jouw deuren moeten bestand zijn tegen de ruwe omstandigheden van de kustomgeving, maar ook een prettig binnenklimaat bieden, hoe groot de deuropening ook is. Onze oplossingen voor scheepswerven bieden superieure duurzaamheid en flinke energiebesparingen.

Een breed assortiment toegangsoplossingen

ASSA ABLOY Entrance Systems kan alle toegangsoplossingen leveren die jij op jouw scheepswerf nodig hebt. Onze hefdeuren bieden de grootste opening, terwijl voor middelgrote en kleinere deuropeningen onze verticaal openende deuren, sectionale overheaddeuren en snelroldeuren heel geschikt zijn. Voor jouw kantoorgebouwen hebben we automatische deuren.

Wij kunnen je helpen jouw bestaande of nieuwe faciliteit optimaal in te richten. Onze oplossingen bieden optimale functionaliteit voor kleine ruimtes en staan garant voor een soepel verkeer van goederen en mensen.

Duurzame, energiebesparende oplossingen

Door met ons samen te werken haal jij de best gekwalificeerde partner op het gebied van toegangsoplossingen in huis. Naast ons brede productassortiment krijg jij vanaf dag één toegang tot speciale bouwkundige ondersteuning, vakkundig projectmanagement en het grootste en meest ervaren servicenetwerk dat de branche kent. Een het mooiste is dat je dit alles vanuit één onderneming krijgt aangeboden. Met ASSA ABLOY Entrance Systems heeft jouw scheepswerf één partner voor al jouw behoeften op het gebied van entrees. Neem contact met ons op om te bespreken welke automatische toegangsoplossingen wij leveren en hoe jij deze in jouw bedrijf kunt inzetten.