Complete toegangsoplossingen voor de transportsector

/AAES/NL/solutions-and-applications/transportation/Transportation%20web.png

Met onze speciale automatische toegangsoplossingen voor de transportsector zet jij jouw bedrijf in beweging en houd jij tijd over.

In het brede productassortiment van ASSA ABLOY Entrance Systems vindt je efficiënte oplossingen voor al jouw behoeften en voor alle entrees in de transportbranche.

Tijd is het toverwoord in de transportsector, of het nu gaat om vervoer over lange afstanden of simpelweg de rit van en naar het werk. Te laat komen is geen optie voor reizigers of klanten die op jouw diensten rekenen. Voor optimale prestaties is een goede doorstroming in de entree dan ook onmisbaar.

De hoofdingang, de personeelsingang, beveiligde zones en toegang voor voertuigen en goederen – voor al deze aspecten hebben wij oplossingen en producten die garant staan voor veilige en comfortabele toegang. ASSA ABLOY Entrance Systems levert automatische deuren, vertrek- en aankomstdeuren en deuren waarmee beveiligde zones kunnen worden afgescheiden, maar ook industriële deuren en snelroldeuren voor gebruik binnen en buiten – kortom, alles wat u voor de voor-, achter- en binnenkant van jouw gebouw nodig hebt.

Een wereld in beweging

De wereld is in beweging en nieuwe uitdagingen liggen op de loer. Mensen worden mobieler en de angst voor opruiing en agressie zorgt voor nieuwe prioriteiten en behoeften. Onze economie en nationale groei worden steeds meer afhankelijk van effectief transport en logistiek, en de nieuwe eisen die hieraan worden gesteld hebben invloed op zowel reizigers als de miljoenen mensen die werkzaam zijn in de transportsector. Neem contact met ons op om te bespreken welke automatische toegangsoplossingen wij leveren en hoe jij deze in jouw bedrijf kunt inzetten.

Meer informatie over deuren voor vliegtuighangars vindt jij in het gedeelte Luchtvaart.