Opening doors to business and life

Automatische toegangsoplossingen verbinden mensen, goederen, voertuigen en plaatsen snel, efficiënt en veilig met elkaar. Met onze automatische toegangssystemen voor de voor-, achter en binnenkant van uw gebouw verbeteren wij de doorstroming en het comfort.

Eén adres voor al uw automatische toegangsoplossingen

ASSA ABLOY Entrance Systems biedt een compleet pakket aan automatische toegangsoplossingen, waarvoor we ook de bijbehorende service en onderhoud verzorgen. Voor u is dit een uniek concept: u kunt zich richten tot één leverancier voor al uw automatische toegangssystemen. Onder service verstaan wij ondersteuning en advies tijdens het gehele bouwproces. Ook daarna onderhouden en moderniseren we uw installaties, om uw bedrijf draaiende te houden.

De perfecte oplossing voor ieder gebouw

Elk bedrijf heeft andere uitdagingen en behoeften. Met onze ervaring en kennis kunnen wij uw toegangen optimaliseren volgens uw specifieke eisen.

Architect & specificatiediensten

Ondersteuning op maat: wij bieden zowel technisch als productadvies, BIM samenwerkingen en schrijven specificaties  om te voldoen aan uw behoeften en eisen.

Duurzaam ontwerp & technologie

Onze automatische deuren en laad- en lossystemen zijn energiezuinig, dit betekent dat ze altijd groener zijn dan een handmatige optie. Onze expertise en oplossingen brengen u verder, bieden u duurzame voordelen u bespaart meer dan u had verwacht. Klik hier voor meer informatie.

ASSA ABLOY Entrance Systems is een divisie van ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.