Over ons

/AAES/COM/about-us/2020/images/woman-standing-in-front-of-doors.jpg

Automatische toegangssystemen verbinden mensen, plaatsen en goederen soepel en efficiënt met elkaar. Wij verbeteren de doorstroming en het gemak van jouw bedrijfsprocessen met innovatieve en betrouwbare automatische toegangsoplossingen voor de voor- en achterzijde en voor het interieur van ieder pand. Door deuren te automatiseren, stellen wij je in staat om met een gerust hart nieuwe werelden te betreden .

Eén partner voor al je toegangsoplossingen

Als jouw toegewijd partner staan wij altijd voor je klaar tijdens het gehele bouwproces – van ontwerp en installatie tot onderhoud en modernisering. Met ons uitgebreide assortiment en onze service profiteer je van de kracht van een wereldwijde leverancier met lokale service. Wij zorgen voor jouw deuren, zodat jij je kunt concentreren op je eigen business.

Feiten en cijfers

De perfecte oplossing voor ieder gebouw

Elk bedrijf heeft andere uitdagingen en behoeften. Met onze ervaring en kennis kunnen wij jouw toegangen optimaliseren volgens jouw specifieke eisen.

ASSA ABLOY Group financial information

De meest recente jaarverslagen van ASSA ABLOY vind je op assaabloy.com.

Duurzame technologie en ontwerp

Automatische deuren zijn van nature al energie-efficiënt. Dit betekent dat ze altijd duurzamer zijn dan een handmatige optie. Onze kennis en oplossingen brengen je verder, met duurzame voordelen en besparingen die jouw verwachtingen overtreffen.  Lees meer.

ASSA ABLOY Entrance Systems is een divisie binnen ASSA ABLOY, de voorloper in toegangsoplossingen.