Zoek je naar deursystemen, producten en diensten van Albany?

Dan ben je hier op het juiste adres!

Voor high-performance toegangsoplossingen zijn alle voor jou bekende en vertrouwde producten en diensten samengebracht onder ASSA ABLOY. Hieronder vallen deuren voor magazijnen, zware industriële deuren, deuren voor machineafscherming en deuren voor farmaceutische-, chemische-, elektronische- en micromechanische industrie.

Jouw toegewijde partner

Eén adres voor al jouw automatische toegangsoplossingen – van ontwerp en installatie tot service en onderhoud. Zo verzekeren wij een probleemloze doorstroming van mensen, goederen en voertuigen.

Partnerschap met ASSA ABLOY Entrance Systems biedt uw onderneming talloze voordelen. Met ons profiteer je van de kracht van een wereldwijde leverancier, in combinatie met het gemak en de service van onze lokale ondersteuning.

Onze geschiedenis

Nomafa, later bekend onder de naam Albany Door Systems, was een pionier op het gebied van snelloopdeuren door de uitvinding van de eerste snelloopdeur van textiel in Zweden in 1968. Sindsdien is het bedrijf internationaal gegroeid en daarna is het bedrijf snelloopdeuren gaan ontwikkelen voor verschillende omgevingen die baat hebben bij het snel openen en sluiten van deuren zoals productie-industrie, mijnbouw en cleanrooms.

In 2012 werd Albany overgenomen door ASSA ABLOY Group. ASSA ABLOY Entrance Systems wil de klantervaring naar een nieuw niveau tillen en heeft daarom besloten alle producten en diensten onder één merk te bundelen. Voor jou betekent dit dat we over nog meer kennis en expertise beschikken en nog steeds de hoogwaardige Albany snelloopdeuren kunnen aanbieden. Als aanvulling op jouw snelloopdeuren bieden we ook een breed scala aan automatische deuren, industriële deurenMegadoorslaad- en lossystemen  en  onderhoud.