Beetech heet nu ASSA ABLOY Entrance Systems

Waarschijnlijk ben je op zoek naar Beetech, maar kom je op deze website uit. Maak je zich geen zorgen, je bent aan het juiste adres! Zoals de titel al zegt heet Beetech nu ASSA ABLOY Entrance Systems. Op deze pagina vertellen wij jou er alles over en helpen wij je graag de informatie te vinden die jij nodig hebt. Zo vindt je onderaan deze pagina de vertrouwde Beetech snelloopdeuren.

Beetech werd opgericht in 1950 onder de oorspronkelijke naam Webo Transportsystemen en was gespecialiseerd in intern transport. In 1987 is het bedrijf zich gaan richten op snelloopdeuren en bluswateropvangsystemen, waarbij in 1991 de eerste eigen snelloopdeur ontwikkeld werd: de Webo Rollspeed. In 1994 stond de eerste naamswijziging voor de deur, en is het bedrijf Webo Milieu & Techniek gaan heten. In 2006 is bedrijf nogmaals van naam veranderd, namelijk: Beetech Bedrijfsdeuren & Techniek.

In 2014 is Beetech overgenomen door de ASSA ABLOY Groep. Destijds is er niets gewijzigd, maar daar kwam in 2017 verandering in. Sinds 1 juni 2017 is Beetech namelijk onderdeel van ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland. Vanuit het kantoor in Waalwijk vertegenwoordigen wij vandaag de dag het specialisme snelloopdeuren.   

Voor jou is er weinig veranderd, alleen het feit dat de naam Beetech niet meer bestaat. Wij bieden nog steeds vertrouwde en hoogwaardige snelloopdeuren en hebben nog steeds de kennis en ervaring binnen dit vakgebied. Daarnaast is ons productenpakket uitgebreid met personenverkeerdeuren, industriedeuren, hangardeuren en laad- en lossystemen. Klik op de link hieronder om ons snelloopdeurenportfolio te bekijken.