Zoek je naar producten en diensten van Besam?

Dan ben je hier op het juiste adres!

Voor automatische toegangsdeuren zijn al jouw bekende en vertrouwde producten en diensten nu ondergebracht bij ASSA ABLOY. Hieronder vallen schuifdeuren, draaideuren, tourniquetdeuren en Hermetische deuren.

Eén adres voor al jouw automatische toegangsoplossingen – van ontwerp en installatie tot service en onderhoud. Zo verzekeren wij een probleemloze doorstroming van mensen, goederen en voertuigen.

Partnerschap met ASSA ABLOY Entrance Systems biedt uw onderneming talloze voordelen. Met ons profiteer je van de kracht van een wereldwijde leverancier, in combinatie met het gemak en de service van onze lokale ondersteuning.

Onze geschiedenis

Besam werd in 1962 opgericht als leverancier van automatische deurdrangers voor de Zweedse gezondheidssector. In 1970 werd dit uitgebreid met schuifdeurautomatisering en in 1985 werden ook tourniquetdeuren aan het portfolio toegevoegd. Deze deurautomatisering werd al snel uitgebreid naar andere sectoren, zoals transport en retail, en er volgde een uitbreiding naar andere markten wereldwijd.

Besam Nederland B.V. is in 2002 overgenomen door de ASSA ABLOY Groep. ASSA ABLOY Entrance Systems wil de klantervaring naar een nieuw niveau tillen en heeft daarom besloten alle producten en diensten onder één merk te bundelen. Voor jou betekent dit dat we over nog meer expertise en ervaring beschikken en we nog steeds hoogwaardige automatische deuren kunnen aanbieden. Als aanvulling op uw automatische deuren bieden we ook een breed scala aan industriële deuren , snelloopdeurenMegadoorslaad- en lossystemen  en  onderhoud.