Zoek je naar producten en diensten van Crawford?

Dan ben je hier op het juiste adres!

Voor industriële deuren en laad- en lossystemen zijn al jouw bekende en vertrouwde producten en diensten nu ondergebracht als productmerk binnen ASSA ABLOY. Hieronder vallen industriële deuren, snelroldeuren, hangardeuren en laad- en lossystemen.

Vouwdeuren

Vouwdeuren zijn ideaal bij een beperkte ruimte rond de deuropening, waarbij de benodigde bovenruimte binnen het pand beperkt blijft. Weinig bewegende onderdelen voor een grote betrouwbaarheid.

Jouw toegewijde partner

Eén adres voor al jouw automatische toegangsoplossingen – van ontwerp en installatie tot service en onderhoud. Zo verzekeren wij een probleemloze doorstroming van mensen, goederen en voertuigen.

Partnerschap met ASSA ABLOY Entrance Systems biedt jouw onderneming talloze voordelen. Met ons profiteert jij van de kracht van een wereldwijde leverancier, in combinatie met het gemak en de service van onze lokale ondersteuning.

Onze geschiedenis

Crawford begon als producent van garagedeuren in de jaren '50 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote naam in de industriële sector. In 1966 werd de eerste industriële sectionale overheaddeur opgeleverd in Zweden. Daarna begon Crawford zich te specialiseren in laad- en lossystemen, vouwdeuren en snelloopdeuren.

In 2011 werd Cardo – het moederbedrijf van Crawford en Megadoor – overgenomen door ASSA ABLOY Groep. ASSA ABLOY Entrance Systems wil de klantervaring naar een ander niveau brengen en heeft daarom besloten alle producten en diensten onder één merk te bundelen. Voor jou betekent dit dat we over nog meer expertise en ervaring beschikken en nog steeds de hoogwaardige industriële deuren, laad- en lossystemen, snelloopdeuren en Megadoors kunnen aanbieden. Als aanvulling op jouw industriële deuren bieden we ook een breed scala aan automatische deuren, snelloopdeuren en  onderhoud.