Bent u op zoek naar producten van Megadoor?

Dan bent u aan het juiste adres.

Het merk Megadoor maakt al een tijd onderdeel uit van het portfolio van ASSA ABLOY Entrance Systems. U kan er zeker van zijn dat u hier de verticaal openende vouwdeuren kan vinden die u zoekt, of het nu voor een vliegtuighangar, scheepswerf, mijnbouw of andere grote opening is.

Als u afwijkende openingsvereisten hebt, kunt u met een oplossing van ASSA ABLOY Megadoor uit de voeten. Het biedt oplossingen voor vele formaten en vormen openingen, architecten en technici hebben de vrijheid om echt functionele structuren te bouwen die voldoen aan de wens van de eindgebruikers. Wij ondersteunen u tijdens het gehele proces, vanaf het ontwerp tot aan de voltooide constructie.

Voordelen van ASSA ABLOY Megadoor

ASSA ABLOY Entrance Systems biedt vele voordelen waardoor u efficiënter en productiever kunt werken. Onze wereldwijde organisatie staat altijd klaar om u te helpen - van het initiële ontwerp en de bouw tot de lange levensduur van de deur.

Ons erfgoed

De eerste verticaal openende vouwdeur van Megadoor is ontwikkeld in 1973 als extra grote deur voor de bosbouwindustrie, waar extra grote deuren met goede isolatie nodig waren. Naast het aanbieden van deuren die groot genoeg waren, isoleerden en snel openden, kon Megadoor in 1977 ook grote deuren leveren met verschillende soorten deurpanelen. Het bedrijf breidde zich snel uit naar andere segmenten waar uitzonderlijke deuren nodig waren, zoals de luchtvaart, scheepsbouw, mijnbouw en afval en recycling.

In 2012 werd Cardo, het moederbedrijf van Megadoor en Crawford, overgenomen door ASSA ABLOY Group. ASSA ABLOY Entrance Systems was vastberaden om nieuwe standaarden te stellen in de klantervaring, en verzamelde alle producten, diensten en mensen onder één merk. Dit betekent voor u dat we de kennis en ervaring samengebracht hebben, en nog steeds uitstekende verticaal openende vouwdeuren bieden, naast industriële deuren en laad- en lossystemen. Als aanvulling op de Megadoors, bieden we een brede reeks automatische voetgangers- en high-performance deuren, alsmede service.