Werken bij ASSA ABLOY Entrance Systems. Iets voor jou?

Innovatie en duurzaamheid. Het zijn de woorden die centraal staan voor al onze medewerkers wereldwijd. Samen werken wij dag in dag uit aan het ontwerpen en leveren van geavanceerde automatische toegangssystemen. Altijd met een oog op de toekomst. Zo geven wij de industrie opnieuw vorm.

Werken bij ASSA ABLOY Entrance Systems betekent dat je onderdeel wordt van de ASSA ABLOY Groep. Met vijf divisies (Global Technologies, Americas, EMEA, Asia Pacific en Entrance Systems) en 46.000 collega’s wereldwijd werkt de ASSA ABLOY Groep aan ‘door opening solutions’, inclusief toegangscontrole, identificatietechnologie, automatische toegangsoplossingen en hotelbeveiliging.

De divisie ASSA ABLOY Entrance Systems werkt met 11.000 medewerkers wereldwijd aan de productie van de beste automatische toegangsoplossingen. Dat geldt ook voor onze 500 collega’s in Nederland, die bovendien gespecialiseerd zijn in onderhoud, advies en nazorg omtrent onze automatische toegangsoplossingen. Bij ASSA ABLOY Entrance Systems geloven wij in een reis met eindeloze kansen en mogelijkheden. Reis jij met ons mee?