Onze arbeidsvoorwaarden

Werken bij ASSA ABLOY Entrance Systems is elke dag anders. Samen zorgen we ervoor dat de werkzaamheden binnen de organisatie goed worden uitgevoerd. En dankzij de energie binnen de organisatie, behalen we elke keer weer mooie resultaten. Voor onze medewerkers bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland is aangesloten bij de volgende twee cao’s:

 • Cao Metalektro voor de vestigingen in Ede en Waalwijk. 
 • Cao Metaalverwerkingsbedrijf voor de vestiging in Heerhugowaard.

Salaris bij ASSA ABLOY Entrance SystemsWij bieden een marktconform salaris en belonen je voor persoonlijke prestaties. Daarnaast bieden wij onder andere:

 • acht procent vakantietoeslag;
 • vergoeding woon-werkverkeer;
 • wagenpark voor buitendienstmedewerkers;
 • onkostenvergoeding (bij diverse functies);
 • vakantiedagen;
 • een collectieve zorgverzekering;
 • een goede pensioenregeling.

Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Ontwikkeling en kennisdeling speelt een belangrijke rol binnen ASSA ABLOY Entrance Systems. Ga je bij ons aan de slag? Dan zorgen wij ervoor dat je in de eerste weken en/of maanden van je nieuwe job weet wat het belangrijkst is voor jouw functie en de organisatie in het algemeen. Bereid je voor op een nuttig inwerkprogramma en een introductiedag. Deze organiseren we vier keer per jaar voor nieuwe medewerkers, zodat je elkaar en de organisatie optimaal leert kennen.

Als organisatie besteden wij aandacht aan het opleiden van medewerkers. Onze activiteiten met betrekking tot scholing en ontwikkeling zijn ingedeeld in drie groepen:

 • Functiegerichte opleidingen: trainingen voor de veiligheid en/of dagelijkse uitvoering van je werk. Daarnaast hebben wij een eigen e-learningsplatform waar productkennis opgedaan kan worden.
 • Ontwikkelingsgerichte opleidingen: trainingen en cursussen waarmee je jezelf en/of je functioneren verbetert.
 • Carrièregerichte opleidingen: opleidingen waarmee je je persoonlijk ontwikkelt naar een hoger niveau door het volgen van beroepsopleidingen op verschillende niveaus.

Goed om te weten: ASSA ABLOY Entrance Systems is een grote organisatie waar veel mogelijk is. En daar zijn we trots op! Binnen onze organisatie ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Weet je waar je naartoe wilt en waar kansen liggen? Dan krijg je bij ons de ruimte om je ambitie uit te spreken. Zo werken we samen aan jouw toekomst en die van ons.

Fietsregeling

Fietsplan van ASSA ABLOY Entrance SystemsAls medewerker van ASSA ABLOY Entrance Systems kun je je opgeven en in aanmerking komen voor ons fietsregeling. De fietsregeling geeft elk jaar een aantal medewerkers de mogelijkheid om tegen gunstige fiscale voorwaarden een nieuwe fiets aan te schaffen. 

Daarnaast organiseert ASSA ABLOY Entrance Systems jaarlijks leuke activiteiten. Meer informatie hierover vind je hier »

Veiligheid

VCA bij ASSA ABLOY Entrance SystemsVeiligheid staat bij ASSA ABLOY Entrance Systems hoog in het vaandel. Daarom is het van belang dat elke monteur binnen onze organisatie een VCA-certificaat heeft. Ook als organisatie zijn wij VCA-gecertificeerd.

Daarnaast werken wij met diverse online leeromgevingen. Hier worden alle toolboxen en veiligheidstrainingen gevolgd, zodat je jezelf kunt ontwikkelen op technisch gebied.