Onze cultuur

ASSA ABLOY Entrance Systems is een dynamische organisatie: geen dag is hetzelfde. Elke dag streven wij ernaar om onze medewerkers te inspireren en om hun acties af te stemmen op onze kernwaarden: professioneel, open-minded en betrokken.

Onze kernwaarden

Professioneel

We nemen onze verantwoordelijkheden voor onze acties en gaan geen uitdaging uit de weg. Zo maken we onze klanten tevreden en bieden we hen de best mogelijke ervaring. Ook richting collega’s zijn we attent, integer en respectvol. Zo zorgen we dat iedereen elke dag met plezier aan de slag gaat.

Open-minded

We zijn erop gebrand om belangrijke veranderingen met beide handen aan te pakken en om de beste oplossingen te bieden in elke situatie. Anderen inspireren zoals zij ons inspireren, dat vinden we mooi. Meningen van werknemers, collega’s en partners zijn dan ook belangrijk voor ons.

Betrokken

We zetten ons in om actief naar elkaar te luisteren en met elkaar te communiceren. Onze communicatie is proactief. We zijn, en blijven, nieuwsgierig naar mensen, plaatsen en dingen. Nieuwe dingen proberen we te begrijpen en toe te passen. Zowel voor klanten als collega’s zetten we graag nét dat stapje extra om hen optimaal te ondersteunen.

Activiteiten naast het werk

Bij ASSA ABLOY Entrance Systems is er naast werken ook genoeg tijd voor andere leuke activiteiten. Zo organiseren we ieder jaar een groot feest voor de hele organisatie. Het thema en de datum? Dat is elk jaar een verrassing. Ook het nieuwe jaar luiden we graag samen in met een nieuwjaarsbijeenkomst. Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging ieder jaar een leuke activiteit voor de medewerkers binnen de verschillende businessunits. De activiteit verschilt per jaar en de deelname is vrijwillig. Op stap met je eigen afdeling? Ook dat wordt geregeld. Elke afdeling krijgt jaarlijks de mogelijkheid om samen een activiteit te organiseren. Wel zo gezellig!

Daarnaast vinden we persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, teamwork en sportiviteit belangrijke aspecten. Daarom dragen we graag ons steentje bij aan maatschappelijke evenementen of activiteiten voor het goede doel. Bijvoorbeeld de jaarlijkse Dam tot Damloop.