Over ons

Bij ASSA ABLOY Entrance Systems geloven we dat tevreden medewerkers net zo belangrijk zijn als tevreden klanten. Ons motto is niet voor niets: People make it all happen. Onze circa 500 medewerkers zijn te vinden op de drie kantoren en op de weg. In Nederland zijn we gevestigd in Ede, Heerhugowaard en Waalwijk. Welke vestiging je ook binnenstapt, je zult merken dat overal een goede en informele sfeer heerst. Wij ‘doornerds’ werken namelijk hard, maar vooral met plezier.

Onze cultuur

ASSA ABLOY Entrance Systems is een dynamische organisatie: geen dag is hetzelfde. Elke dag streven wij ernaar om onze medewerkers te inspireren en om hun acties af te stemmen op onze kernwaarden: professioneel, open-minded en betrokken.

Lees meer over onze cultuur »

Onze organisatie

ASSA ABLOY Entrance Systems is een divisie binnen de ASSA ABLOY Groep, samen met vier andere divisies, namelijk Global Technologies, Americas, EMEA en Asia Pacific. We zijn zowel fabrikant als leverancier van automatische toegangsdeuren van de productmerken.

Lees meer over onze organisatie »

Onze mensen

Onze medewerkers zijn het meest waardevolle onderdeel van onze organisatie. Zonder tevreden mensen zijn er immers geen tevreden klanten. We zijn dan ook trots op onze toegewijde en gepassioneerde medewerkers – inmiddels zo’n vijfhonderd in Nederland. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: als ‘doornerds’ werken ze vol passie aan de meest geavanceerde automatische toegangssystemen en alles wat daarbij komt kijken.

Onze arbeidsvoorwaarden

Werken bij ASSA ABLOY Entrance Systems is elke dag anders. Samen zorgen we ervoor dat de werkzaamheden binnen de organisatie goed worden uitgevoerd. En dankzij de energie binnen de organisatie, behalen we elke keer weer mooie resultaten. Voor onze werknemers bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden »