Stages en opleidingsplaatsen

Ook bij ASSA ABLOY Entrance Systems zijn we nooit uitgeleerd. Daarom bieden we verschillende stage- en opleidingsplaatsen aan. Daarbij staat kennisdeling en professionele ontwikkeling centraal. Zo leer jij van ons, en wij van jou.

Jouw stage, jouw ontwikkeling

Stage lopen bij één van onze dynamische vestigingen in Nederland? Dan kom je terecht in een sfeervolle, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Jij bent voor ons vanaf het begin een volwaardige collega. Dat betekent dat je interessante taken oppakt, veel leert en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

ASSA ABLOY Entrance Systems biedt jou een uitdagende stage met de kans om veel van jezelf te laten zien. En, ook niet onbelangrijk, dat alles tegen een gunstige stagevergoeding. Wil jij bij ons aan de slag? Kijk snel bij vacatures of er nog een interessante stage openstaat. Staat er geen passende stage bij? Ook voor een open sollicitatie staat de deur – tja, open dus.

Welke stagemogelijkheden biedt ASSA ABLOY Entrance Systems?

  • Meewerkstage
  • Afstudeerstage of -onderzoek

Voor al onze stages geldt dat je ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut. 

Opleidingsplaatsen: een nieuwe uitdaging

Werken én leren: ook dat kan bij ASSA ABLOY Entrance Systems. Ben jij klaar met volle weken in de schoolbanken, maar wil je jezelf toch verder ontwikkelen? Bij ons heb je de mogelijkheid te leren terwijl je werkt en geld verdient. Inclusief een eigen mentor, die jou de kneepjes van het vak leert en die je een enkele keer per week of maand ook in de schoolbanken ziet.

Ben jij klaar voor een volgende stap? Kijk snel bij vacatures of er een opleidingsplaats in jouw richting openstaat of stuur een open sollicitatie.

Welke opleidingsmogelijkheden biedt ASSA ABLOY Entrance Systems?

  • BBL-traject
  • HBO - deeltijd/duaal

Klik hier voor alle vacatures, stages en opleidingsplaatsen »