Met deze entree voelt iedereen zich welkom!

/global/scaled/2784x1856x0x0x1000x435/AAES-NL-case-studies-images-Beukers Bike Center Petten Holland Retail (5).jpg

Een klantvriendelijke entree is hét visitekaartje van elke winkel. Daarom koos Beukers Bike-Centre in Petten enkele jaren geleden voor een ASSA ABLOY automatische schuifdeur. Vooral het uitnodigende, moderne en gebruiksvriendelijke karakter van deze deur gaf voor eigenaar Marcel Beukers de doorslag.

“Wij zijn enorm tevreden over onze klantvriendelijke toegang. De klanten kunnen onze winkel heel gemakkelijk in- en uitlopen, mét of zonder fiets aan de hand. De Besam automatische schuifdeur biedt letterlijk een warm onthaal en klanten voelen zich meteen bij ons thuis.” 

Een automatische schuifdeur betekent voor elke winkelier veel gebruiks- en bedieningsgemak. Deuren gaan voor klanten eenvoudig en soepel open. En de winkelier kan de deur zonder enige moeite naar wens instellen. 

“Zowel in de zomer als in de winter kunnen we de deur zodanig instellen dat we altijd een aangenaam binnenklimaat hebben. Dat regelen wij in een handomdraai. En omdat de deur geen draaicirkel heeft, kunnen wij ons vloeroppervlak superefficiënt gebruiken.”

ASSA ABLOY Entrance Systems besteedt heel veel tijd en energie aan productontwikkeling. Hierdoor zijn alle automatische deuren voorzien van state-of-the-art-technologie en voldoen zij aan de meest recente normering. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer betrouwbaar. 

“Wij zitten hier nog geen 500 meter van zee en hebben te maken met sterke weersinvloeden. De techniek werkt altijd en de deur vraagt nauwelijks onderhoud. Trouwens, de deur is ook volledig inbraakwerend. Onze entree kan tegen een stootje! ASSA ABLOY Entrance Systems levert ons dan ook een entree die onze investering zeker waard is.”

eigenaar Beukers- Bike Centre