Een veilige, tochtvrije en comfortabele ziekenhuisingang

/global/scaled/2490x1083x7x495x1000x435/AAES-OW2-AAES.nl-Clientcases-Images-Automatische_Entree_deur_Vlietland_Ziekenhuis_.jpg

Het Vlietland Ziekenhuis wilde zijn entree comfortabeler en energiezuiniger maken. Daarom werd gekozen voor een automatische tourniquetdeur met het unieke luchtgordijnsysteem van ASSA ABLOY Entrance Systems.

Het ziekenhuis wilde zijn toegankelijkheid verbeteren en specifieke gebieden afbakenen voor personeel en hoog bezoek.
ASSA ABLOY Entrance Systems leverde een aantal verschillende systemen, waaronder automatische tourniquetdeuren en schuifdeuren, een automatische tourniquetdeur met een diameter van 5,4 meter en verschillende draaideuropeners voor de automatisering van zowel houten aanslagdeuren als stalen brandwerende aanslagdeuren.

Ook werden draai- en schuifdeuropeners geïnstalleerd die een gemakkelijke, prettige en veilige doorgang tussen de afdelingen garanderen. Naast comfort en energiebesparing bieden de oplossingen ook veilige vluchtwegen en eenvoudige toegang voor iedereen.  In het speciaal werd rekening gehouden met mindervalide personen.

Service en kwaliteit doorslaggevend

De doorslaggevende factoren voor het Vlietland Ziekenhuis waren de serviceorganisatie van ASSA ABLOY Entrance Systems en de kwaliteit van het productaanbod.

Producten

Het volgende automatische toegangssysteem is geínstalleerd bij het Vlietland ziekenhuis:

ASSA ABLOY UniTurn tourniquetdeur »