Verbeterde uitstraling dankzij transparante hefdeur

/global/scaled/7230x3137x0x1390x1000x435/AAES-NL-case-studies-images-Jetaviation-aviation-7230x4826px.jpg

Een transparante hangardeur van ASSA ABLOY Entrance Systems heeft bij Jet Aviation gezorgd voor een verbeterde uitstraling en functionaliteit, energiebesparing en minder onderhoud.

Jet Aviation wilde haar klantenbestand van eigenaren van privévliegtuigen vergroten en deze klanten een betere service bieden, en besloot daarom haar faciliteit op de luchthaven van Seletar in Singapore uit te breiden. De nieuwe, geavanceerde hangar moest over meer werkruimte beschikken en de prominente clientèle van Jet Aviation een nog betere ervaring bieden.

Functionele en mooie deur

De hangardeur moest zowel functioneel als mooi zijn, aangezien het 5000 vierkante meter grote gebouw dienstdoet als werkplaats én als gezichtsbepalende showroom.

Soepele, energiezuinige doorgang

Alle metalen onderdelen zijn voorzien van een geavanceerde roestbestendige afwerking. Midden onder in de deur is een vast paneel geplaatst. Dankzij twee deuren in het paneel kan personeel de hangar in en uit zonder de hele hefdeur te hoeven openen.

Het transparante materiaal zorgt ervoor dat daglicht ongehinderd kan binnenkomen, wat zorgt voor energiebesparingen. De hoogte van de deur kan zo worden afgesteld dat binnen een verkoelende schaduw ontstaat.

In dit systeem van ASSA ABLOY Entrance Systems zijn geen vloerrails nodig. Zo kunnen vliegtuigen soepeler de hangar in en uit worden gereden en kan op onderhoudskosten worden bespaard omdat geen onderhoud aan vloerrails hoeft te worden uitgevoerd.

Producten

De volgende automatische toegangssystemen zijn geïnstalleerd bij Jet Aviation in Singapore: 

ASSA ABLOY meerbladige hangardeuren »