Verbeterde uitstraling dankzij transparante hefdeur

/global/scaled/5616x2443x0x698x1000x435/AAES-NL-case-studies-images-Pendennis-shipyard-5616x3744px.jpg

Een transparante scheepswerfdeur van ASSA ABLOY Entrance Systems heeft bij Jet Aviation gezorgd voor een verbeterde uitstraling en functionaliteit, energiebesparing en minder onderhoud.

De bestaande deuren op de scheepswerf Pendennis waren moeilijk te openen vanwege corrosie, roest en verstopte vloersporen. De scheepswerf had een toegangsoplossing nodig die gemakkelijk te bedienen was en een maximale vrije opening had die bestand was tegen de harde wind in het gebied.

Pendennis wilde gebruik maken van natuurlijk licht, wilde de energiekosten en de ecologische voetafdruk verlagen, en hun locatie aan het water gebruiken om de merkherkenning te vergroten.

Aanhoudende winden van meer dan 100 mph

De nu geïnstalleerde ASSA ABLOY scheepswerfdeur is ontworpen om wind van meer dan 100 km/uur te weerstaan, is eenvoudig te bedienen en de doorschijnende stof verhoogt het natuurlijke licht in het gebouw, waardoor de energiekosten worden verlaagd en de werkomstandigheden worden verbeterd.

De deur geeft een vrije opening over de volledige breedte en heeft geen rails op de vloer.

Verbetering van het merk

Pendennis plaatste een logo van 20 x 8 meter op de deurstof om zijn merk te versterken, zodat iedereen die de haven van Falmouth binnengaat het kan zien.

Producten

De volgende automatische toegangssystemen zijn geïnstalleerd bij Pendennis Shipyard in het Verenigd Koninkrijk: 

ASSA ABLOY scheepswerfdeuren »