Automatische deuren als onderdeel van stadsvernieuwingsproject

/global/scaled/4035x1756x99x634x1000x435/AAES-NL-case-studies-images-doncaster-transportation-4134x2756.jpg

Reizigers die de drukke Doncaster Transport Interchange bezoeken, zijn erg tevreden over het comfort, het gemak en de veiligheid van de automatische schuifdeuren van ASSA ABLOY Entrance Systems in het busdepot.

Dit depot maakt deel uit van een groot vervoersknooppunt dat toegang biedt tot het winkelcentrum Frenchgate, de belangrijkste trekpleister in een succesvol stadsvernieuwingsproject in Doncaster.

Een van de prioriteiten in dit project was dat buspassagiers met al hun in het winkelcentrum gekochte spullen gemakkelijk en veilig moesten kunnen instappen en dat de wachtruimtes rolstoeltoegankelijk moesten zijn. Bovendien moesten de deuren energiebesparingen opleveren voor het depotgebouw met klimaatbeheersysteem en moesten passagiers geen last hebben van weersomstandigheden en uitlaatgassen.

Expertise in transportsector

ASSA ABLOY Entrance Systems' expertise in transporttoepassingen maakte ons de ideale partner voor het Doncaster Transport Interchange project. In samenwerking met de projecttechnici werd besloten dat de betrouwbare en veilige ASSA ABLOY schuifdeursystemen de beste oplossing waren voor het busdepot.

De gestroomlijnde automatische schuifdeuren pasten ook mooi bij de andere elementen in het stadsvernieuwingsproject voor het Frenchgate Centre, dat naast het winkelcentrum ook bestaat uit een gecombineerd treinstation en parkeerplaats voor bezoekers aan het nabijgelegen stadscentrum.

Producten

De volgende automatische toegangssystemen zijn geïnstalleerd bij Doncaster Transport Interchange in het Verenigd Koninkrijk: 

ASSA ABLOY SL500 F automatische schuifdeuren met robuuste profielen »

ASSA ABLOY SL500 S automatische schuifdeuren met slanke profielen »