De service die jij verdient

Service nodig in een noodsituatie?

Wij leveren service aan alle merken automatische deuren – 24 uur per dag, 7 dagen per week, en in geval van calamiteiten binnen 2 uur. Wij zijn bereikbaar via:

+31 (0)88 059 55 00

Wij streven ernaar de meest strategische, innovatieve en professionele servicepartner te zijn in onze sector. Onze hoogste prioriteit? De veiligheid van jouw medewerkers en een ongestoorde stroom van goederen en mensen. Wij zijn trots op onze op maat gemaakte serviceoplossingen. Die zorgen er namelijk voor dat jij een partner hebt die écht weet voor welke uitdagingen jij staat.

Naast het bieden van de beste service, maken wij ook het aanvragen zo simpel mogelijk. Tegenwoordig voorzien wij iedere voetgangersdeur van een speciale servcesticker. Hierop staat een QR-code die is gekoppeld aan het betreffende installatienummer. Als jij de code scant en je digitale aanvraag indient, zien wij precies voor welke toegangsoplossing hij bedoeld is.

Productie, distributie en logistiek, retail, gezondheidszorg, horeca, luchtvaart, vastgoed en nog veel meer – wij kennen jouw sector door en door. En we hebben meer dan zestig jaar ervaring in het verlenen van service op allerlei soorten deuren:

Industriële deuren en laad- en lossystemen
Sectionale overheaddeuren, vouwdeuren en voorzieningen voor het laadperron

Snelloopdeuren
Machineafschermingsdeuren, snelloopdeuren voor binnen en buiten, deuren voor de voedselverwerkende industrie, deuren van cleanrooms en deuren voor de materiaalverwerking

Automatische loopdeuren
Tourniquetdeuren, draaideuren en schuifdeuren

Deuren voor de zware industrie en Megadoors
Verticale vouwdeuren, deuren van scheepswerven, hangardeuren en kraandeuren

Lokale service voor noodsituaties en reparaties

Voor elke behoefte aan service voor automatische deuren en docking kun je bij ons terecht via ons speciale servicenummer – 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze servicemonteurs zijn snel ter plaatse voor reparatie.

Direct en duurzaam
Dankzij onze grote voorraad reserveonderdelen en onze gekwalificeerde technici voeren we herstel meteen correct en duurzaam uit.

Originele reserveonderdelen
Als fabrikant van de originele producten gebruiken wij altijd de originele reserveonderdelen om jouw toegangsoplossingen in perfecte staat te houden.

Service voor echt alle deuren en docking
Wij bieden service voor alle automatische deuren en dockingoplossingen – ongeacht het merk.

Technische documentatie
Wij hanteren vastgelegde procedures en specificaties voor het onderhoud van al je deuren en geven je een compleet overzicht.

Vraag een reparatie aan

Houd controle over de kosten en vertrouw met een gerust hart op onze servicecontracten – precies afgestemd op jouw activiteiten.

Flexibele servicepakketten
We hebben een groot scala aan servicepakketten, waardoor we heel flexibel zijn in maatoplossingen voor jouw behoeften. In alle pakketten vind je veiligheids-, conformiteits- en kwaliteitscontroles.

Digitale en verbonden technologie
Met onze digitale service – e-maintenance™ – en onze verbonden IoT-oplossing – ASSA ABLOY Insight – heb je toegang tot realtime data, analyses en een compleet serviceoverzicht voor maximale controle.

Lokale overeenstemming
Voorschriften en wet- en regelgeving veranderen regelmatig. Voor onze servicecontroles en onderhoudsprogramma’s volgen we de allerlaatste ontwikkelingen op de voet.

Preventief onderhoud
Als jouw partner zorgen we voor meer actieve bedrijfstijd door regelmatige, geplande servicebezoeken en vervanging van oude onderdelen.

Budgettering
Wij bieden volledige service, zodat jij je kosten jaarlijks kunt plannen en budgetteren – zonder onaangename verrassingen.

Training
Wij bieden kosteloos een aantal online trainingen aan om je teams zo efficiënt mogelijk te laten functioneren.

Lees meer over onderhoud & reparaties 


Neem contact met ons op en ontdek jouw passende serviceconcept

Wij passen jouw automatische deuren en dockingoplossingen, indien nodig, aan de nieuwste technologie aan om ze optimaal te laten functioneren.

Langere levensduur
Verlenging van de levensduur van toegangsoplossingen verlagen je total cost of ownership (TCO).

Meer energiebesparing
Met goedfunctionerende toegangsoplossingen houd je de energiekosten onder controle.

Veranderende behoeften
Terwijl je bedrijf zich verder ontwikkelt, passen wij je toegangsoplossingen aan op basis van de nieuwste technologie om ze optimaal te laten functioneren.

Voldoen aan normen
Wij bieden upgradepakketten om je onderneming conform wet- en regelgeving te laten werken.

Lees meer over modernisering en upgrades


Neem meteen contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen