ASSA ABLOY Insight – ons nieuwe IoT-platform

Hoe deuren met IoT gebouwen slimmer maken

Stel je eens voor dat je inzicht krijgt in de automatische deuren van je gebouw en het individuele gebruik en gedrag ervan begrijpt

Voor ons bij ASSA ABLOY Entrance Systems betekent dit een netwerk van verbonden apparaten (automatische deuren) waarin software en sensoren zijn opgenomen om gegevens te verzamelen en uit te wisselen. Met zo'n verbonden deur of laad- en lossystemen krijg je veel meer inzicht in de prestaties van je deuren, hun gebruik en foutmeldingen op afstand. Dit houdt dus in dat je op afstand kunt zien in welke staat jouw voorzieningen verkeren.

Jouw bedrijf is afhankelijk van een efficiënte stroom van goederen en personen. Elke storing of fout van je automatische deur heeft impact op je bedrijf. Vaak betekent het zelfs een veiligheidsrisico voor jouw klanten en medewerkers.

Met ASSA ABLOY Insight, onze IoT-oplossing, werken we slimmer met behulp van geavanceerde technologie en kennis van gegevens. Zodat we jouw bedrijf efficiënter en effectiever ondersteunen en de klanttevredenheid verhogen – door betere performance, bedrijfsinformatie en communicatie te stimuleren.

Lagere kosten en minder defecten met ASSA ABLOY Insight

ASSA ABLOY Insight introduceert een nieuw alles-in-één platform waarmee klanten toegang krijgen tot belangrijke informatie over het gebruik en de prestaties van individuele automatische deuren – waardoor proactievere oplossingen ontstaan die tijd en geld besparen.

Het verbeteren van de betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid van jouw automatische deuren is één van de topprioriteiten voor alle bedrijfseigenaren, facility managers en security managers. Met ASSA ABLOY Insight krijg je voortaan meer dan ooit de beschikking over waardevolle informatie over de conditie en prestaties van jouw automatische deuren. ASSA ABLOY Insight maakt gebruik van cloudgebaseerde technologie om de automatische deuren en laad- en losoplossingen in jouw gebouw met elkaar te verbinden via één gebruiksvriendelijk platform – zodat jij kunt overstappen van reactief naar proactief onderhoud.

Hoe het werkt

Het platform van ASSA ABLOY Insight stelt jou in staat om gegevens te combineren en te verzamelen over de automatische deuren van jouw gebouw en alles wat nodig is om de prestaties van jouw entree te optimaliseren.

Sensoren

Sensoren icon

De geïntegreerde sensoren beheren 24/7 grote hoeveelheden cruciale gegevens (bijv. gebruiksniveau, indringing, energieverlies en nog veel meer).

Cloud

Cloud icon

De verzamelde gegevens worden naar de cloud gestuurd, waar ze worden verzameld, verwerkt en geanalyseerd zodat preventieve maatregelen kunnen worden genomen voordat zich een storing of veiligheidsrisico voordoet.

ASSA ABLOY Insight

Insight icon

Ons alles-in-één platform biedt real time updates voor je pc of tablet, zodat jij en jouw serviceteam een volledig overzicht hebben van de prestaties en historie van jouw voorzieningen.

Gegevens als drijvende kracht achter je beslissingen

  • Hogere service-efficiëntie –Verbeter de levensduur van jouw deur en zorg ervoor dat reparaties meteen goed gebeuren door intelligente planning en slimmer gebruik van middelen.
  • Gedetailleerde bedrijfsinformatie – Beter inzicht in jouw bedrijf door bruikbare inzichten, zoals de analyse van personenstromen en beveiligingsincidenten.
  • Soepeler TCO Management – Krijg de beschikking over waardevolle gegevens om jouw kosten beter te beheersen en je totale eigendomskosten van het vastgoed te verlagen.

Ontdek meer!

Lees meer over ASSA ABLOY Insight en de voordelen van IoT-verbonden deuren

Zorg ervoor dat jouw bedrijf als een van de eerste profiteert van ASSA ABLOY Insight – vul het formulier hieronder in om op de hoogte te blijven

* dit veld is verplicht