ASSA ABLOY Remote service

/AAES/NL/maintenance-and-modernization/snaps-3.jpg

Is er sprake van een storing aan of stilstand van je toegangsoplossing? Dan wil je dat graag zo snel mogelijk verholpen hebben, om downtime van je businessprocessen te voorkomen. Met ASSA ABLOY Remote service helpen onze service specialisten je op afstand om de storing te verhelpen, via augmented reality. Zo bespaar je tijd en kosten, en ben je snel weer up and running.

ASSA ABLOY Entrance Systems adviseert je graag over service op afstand voor jouw toegangsoplossingen. Neem direct contact op.  

Hoe werkt ASSA ABLOY Remote service?

Is er sprake van een storing of complicatie aan uw automatische toegangsoplossing? Met ASSA ABLOY Remote service sturen wij je een link toe, waarmee je eenvoudig een programma activeert op je smartphone of tablet met internetverbinding. Via de camera van het device kijken onze service specialisten op afstand mee met de storing. Dankzij augmented reality kunnen wij je duidelijke aanwijzingen geven om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Denk aan het vastzetten van het scherm en het maken van aantekeningen op het scherm over uit te voeren handelingen. Ook is het mogelijk om met onze service specialisten te communiceren via handgebaren van beide kanten, die op het scherm worden getoond.

De voordelen van ASSA ABLOY Remote service

Met ASSA ABLOY Remote service kunnen wij je zo snel en efficiënt mogelijk helpen op afstand, waardoor je tijd en geld bespaart. De belangrijkste voordelen voor je zijn:

  • Geen software nodig: je maakt eenvoudig verbinding via de toegestuurde link.
  • Geld besparen: doordat de monteur minder lang en vaak langs hoeft te komen, bespaar je op voorrijkosten en werkuren, terwijl je toch goed wordt geholpen.
  • 24/7 service: door service op afstand kan een storing altijd snel worden verholpen, ongeacht het tijdstip of de locatie.
  • Tijd besparen: met service op afstand kun je het probleem direct zelf oplossen en hoef je niet te wachten op een monteur. 

Meer informatie over de werking van ASSA ABLOY Remote service? Bekijk de video!