Modernisering en upgrades automatische deuren

/AAES/NL/maintenance-and-modernization/modernization-and-upgrades/images/Modernisering%20en%20upgrades%20automatische%20deuren.png

Automatische deuren vormen een aantrekkelijke entree voor jouw pand en zorgen ervoor dat verkeersstromen optimaal geregeld worden, zodat iedereen zich veilig en comfortabel kan verplaatsen. Automatische toegangsoplossingen bieden daarnaast voordelen in specifieke omgevingen. Denk aan contactloos gebruik voor omgevingen waarin hygiëne van groot belang is. Of specifieke functionaliteiten, zoals bodyscans, gecontroleerde toegang of inbraakwerende functies, om de beveiliging van uw pand te vergroten. Als het gaat om duurzaamheid kunnen automatische toegangsoplossingen bijdragen aan klimaatbeheersing en energiebesparing.Bodyscan: veiligheidscontrole voor automatische schuifdeuren

Bij automatische schuifdeuren is het van belang om de horizontale schuifbeweging tijdens het openen en sluiten van de deur goed te beveiligen, om gebruikers te beschermen. Middels een bodyscan test onze monteur op vijf verschillende plekken de veiligheid van jouw schuifdeur. Vervolgens ontvang je vrijblijvend advies over de opties voor het plaatsen van veiligheidsradarsensoren die voldoen aan de NEN-EN 16005.

Onze mogelijkheden voor modernisering en upgrades van automatische deuren zijn ontwikkeld voor verdere verbetering van de veiligheid, beveiliging en duurzaamheid van uw automatische toegangsoplossingen en uw pand als geheel. Lees meer over onze moderniseringskits voor:

Algemene optimalisatie

  • Met onze moderniseringskit ASSA ABLOY M SL-Vitalization geef je jouw schuifdeuren een facelift en verbeter je de veiligheid, duurzaamheid en kostenefficiëntie en het gebruiksgemak.

Veiligheid

  • Met onze moderniseringskit ASSA ABLOY M SL-Safety garandeer je een veilige en gebruiksvriendelijke entree voor bezoekers.

Beveiliging

  • Met onze moderniseringskit ASSA ABLOY M SL-Security beveilig je jouw bedrijf zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van jouw entree.  

Duurzaamheid