Modernisering en upgrades van snelloopdeuren

/AAES/NL/maintenance-and-modernization/modernization-and-upgrades/images/Modernisering%20en%20upgrades%20snelloopdeuren.png

Snelloopdeuren, of snelroldeuren, bieden uitkomst in omgevingen waarin een deur veilig en accuraat moet werken tijdens intensief gebruik. Dankzij de hoge open- en sluitsnelheden dragen de deuren niet alleen bij aan de veiligheid van mensen en goederen, maar ook aan klimaatbeheersing, het bewaken van de hygiëne en comfort voor medewerkers. Snelloopdeuren zijn daarom een goede keuze voor bijvoorbeeld logistieke centra of veeleisende omgevingen in food, farma of cold storage.

Onze mogelijkheden voor modernisering en upgrades van snelloopdeuren zijn ontwikkeld om veiligheid, duurzaamheid en (kosten)efficiëntie verder te verbeteren. Lees meer over onze mogelijkheden voor:

Algemene optimalisatie

Veiligheid

  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M Actuation snelroldeuren bevat verschillende signaalgevers om de deurbediening aan te passen aan jouw bedrijfsbehoeften en gebruikers.
  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M Signalization Snelroldeuren verbetert de veiligheid van jouw snelloopdeuren met energiezuinige led-verkeerslichten.  
  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M Safety Snelroldeuren voorkomt dat personen of voertuigen worden geraakt door jouw deur, dankzij een veiligheidscontactlijst op de onderrand van de deur.
  • Onze upgradekit ASSA ABLOY Guardian 3D laser scannerhelpt om de veiligheid van jouw snelroldeur te maximaliseren door een analyse te maken van richting, afmeting en snelheid van objecten, een beter alternatief voor magneetlussen en biedt een hoge beveiligingsklasse.

Duurzaamheid 

  • Het onderprofiel van een deur is een kwetsbare zone voor beschadigingen door botsingen. Onze Reparatieset Panelen voor ASSA ABLOY RR3000 ISO snelloopdeur is de beste manier voor een snelle en blijvende reparatie.