Modernisering en upgrades van laad- en lossystemen

/AAES/NL/maintenance-and-modernization/modernization-and-upgrades/images/Modernisering%20en%20upgrades%20laad-%20en%20lossystemen.png

In een omgeving waarin efficiënt, veilig en snel laden en lossen belangrijk is, spelen laad- en lossystemen – zoals sectionale overheaddeuren, dock levellers, dock shelters, laadhuizen en accessoires – een grote rol. Ze kunnen bijdragen aan een veiligere dockomgeving of laadperron, maar ook voordelen bieden op het gebied van ruimtebesparing en temperatuurbeheersing. Ook kunnen upgrades gericht op gebruiksvriendelijkheid de werkomstandigheden van bijvoorbeeld magazijnmedewerkers en chauffeurs verbeteren.

Onze mogelijkheden voor modernisering en upgrades van laad- en lossystemen dragen bij aan het verder verbeteren van de veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie van jouw laad- en losomgeving. Lees meer over de mogelijkheden voor:

Algemene optimalisatie

  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M dockverlichting omvat een innovatieve verlichtingsset, waarmee je de veiligheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid rondom jouw laadperron vergroot.

Veiligheid

  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M Dock-IN omvat een verzameling innovatieve verkeersgeleiders en -lichten om veiligheid en productiviteit rondom het laadperron te verbeteren.
  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M hefboom voor wielblok zorgt ervoor dat het wielblok tegen de achterband van de vrachtwagen goed zichtbaar is voor de chauffeur en jouw werknemers.
  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M parkeergeleiders vormt een visueel hulpmiddel dat chauffeurs helpt om op veilige wijze achteruit in te parkeren bij de dock leveller.
  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M vrachtwagenvergrendeling is een handbediende beveiliging om het wegkruipen van voertuigen tijdens het laden en lossen te voorkomen en het risico op ongelukken te verkleinen.
  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M verkeerslichten voor laadperrons zorgt dat werknemers en chauffeurs buiten weten wat er binnen gebeurt en andersom, en kan middels koppeling met een sensor voertuigen detecteren.
  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M wielblok wordt tegen de achterband van een vrachtwagen geplaatst om te voorkomen dat de vrachtwagen tijdens het laden of lossen in beweging komt.  

Duurzaamheid

  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M afdekgordijn voorkomt dat tocht jouw pand binnendringt en draagt zo bij aan energiebesparing en een betere werkomgeving voor werknemers.
  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M leveller afdichting helpt om de opening tussen jouw dock leveller en de laadput af te dichten, om tocht, stof en vuil buiten te houden.
  • Onze upgradekit ASSA ABLOY M shelter afdichting verbetert de afdichting van jouw dock shelter om energieverlies te voorkomen.

Kostenefficiëntie