Stage en opleiding

Kennis- en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal, en we zijn bij ASSA ABLOY Entrance Systems nooit uitgeleerd. Daarom bieden we diverse stage- en opleidingsmogelijkheden.

Jouw stage, jouw ontwikkeling

Stage lopen bij ons betekent niet dat je de vervelende klusjes krijgt toebedeeld, jij bent voor ons vanaf het begin een volwaardige collega. Je krijgt verantwoordelijke taken en de kans om veel van jezelf te laten zien. Ook niet onbelangrijk: je krijgt een goede stagevergoeding.

Ben je op zoek naar een stage waarin je veel kunt leren en genoeg ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Kijk hier of er een interessante stage openstaat. We bieden meewerkstages, maar ook afstudeerstages. Vanzelfsprekend moet je ingeschreven staan bij een opleidingsinstituut. Staat je keuze er niet bij? Ook voor een open sollicitatie is er een ‘Entrance’.

Opleidingsplaatsen: een nieuwe uitdaging

Ben jij wel klaar met volle weken in de schoolbanken, en ga je liever meteen aan de slag? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om te leren terwijl je werkt en geld verdient. We bieden BBL-trajecten aan, maar ook HBO-deeltijd opleidingen. Je krijgt een mentor die jou de kneepjes van het vak leert. Heb je je opleiding behaald, dan is er grote kans dat je daarna volledig bij ons aan de slag kunt. Weten welke functies er zijn, of ben je al toe aan een volgende stap in je carrière? Kijk dan bij onze vacatures.