Stage en opleiding

/AAES/NL/News/2019/Stagiaires%20gezocht%20LI%20FB.jpg

Jong talent geven we graag de kans om zichzelf verder te ontwikkelen. En van wie kun je nu beter leren dan de mensen in de praktijk? Loop bijvoorbeeld stage bij ons of volg een werken-en-lerentraject. Hier lees je alles over onze stage- en opleidingsmogelijkheden.

Jouw stage, jouw ontwikkeling

Als stagiair ben je vanaf de allereerste dag bij ons een volwaardige collega. Je krijgt verantwoordelijke taken en de kans om veel van jezelf te laten zien. Ook niet onbelangrijk: je krijgt een goede stagevergoeding.

We bieden meewerkstages, en ook afstudeerstages. Vanzelfsprekend moet je ingeschreven staan bij een opleidingsinstituut. Kijk hier of we op dit moment een stage hebben die bij jou past. Zie je geen geschikte stage of heb je zelf een goed idee voor een afstudeeropdracht? Ook voor een open sollicitatie is er een ‘entrance’ bij ons.

Opleidingsplaatsen: een nieuwe uitdaging

Ben jij wel klaar met volle weken in de schoolbanken, en ga je liever meteen aan de slag? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om te leren terwijl je werkt en geld verdient. We bieden BBL-trajecten aan, maar ook hbo-deeltijdopleidingen. Je krijgt een mentor die jou de kneepjes van het vak leert. Heb je je opleiding behaald, dan is er een kans dat je volledig bij ons aan de slag kunt. Kijk hier welke opleidingsplaatsen we op dit moment te bieden hebben.

Weten welke functies er zoal zijn binnen ASSA ABLOY Entrance Systems? Of ben je al toe aan een volgende stap in je carrière? Kijk dan bij onze vacatures.

Sjoerd Bolder is servicemonteur bij ASSA ABLOY Entrance Systems en volgt een BBL-opleiding: “Dat ik geen technische achtergrond heb, was geen probleem want ik ben bereid om te leren. Daarom volg ik nu een BBL-opleiding in elektrotechniek. En dat is eigenlijk best relaxed. Ik werk nu vier dagen per week als servicemonteur en op vrijdag ga ik naar school.”