Wij als werkgever

Aan de slag gaan bij ASSA ABLOY Entrance Systems betekent hard werken, verantwoordelijkheid nemen en je professioneel opstellen. We zijn open-minded en tonen betrokkenheid door proactief en nieuwsgierig te zijn. Heb je een idee? Dan heb je de vrijheid om deze uit te werken. Zowel voor klanten als collega’s zetten we graag nét dat stapje extra om hen optimaal te ondersteunen.

ASSA ABLOY Entrance Systems in Nederland bestaat uit een grote technische buitendienst, die werken in de regio van hun woonplaats, maar ook drie kantoren met elk hun eigen specialisme, namelijk: 

Ede

Heerhugowaard

Waalwijk


Arbeidsvoorwaarden

Voor ASSA ABLOY Entrance Systems staan onze klanten centraal, maar daarnaast willen wij ook een aantrekkelijke werkgever zijn. Wat dat betekent? Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en belonen je voor persoonlijke prestaties:

 • acht procent vakantietoeslag;
 • vergoeding woon-werkverkeer;
 • wagenpark voor buitendienstmedewerkers;
 • onkostenvergoeding (bij diverse functies);
 • vakantiedagen;
 • collectieve zorgverzekering;
 • fietsregeling;
 • goede pensioenregeling.

ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland is aangesloten bij de volgende twee cao’s: Metaalverwerkingsbedrijf voor de vestiging Heerhugowaard en Metalektro voor de vestigingen in Ede en Waalwijk. 

Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Ontwikkeling en kennisdeling speelt een belangrijke rol binnen ASSA ABLOY Entrance Systems. Ga je bij ons aan de slag? Dan zorgen wij ervoor dat je in de eerste periode van je nieuwe job weet wat het belangrijkst is voor jouw functie binnen de organisatie. Bereid je voor op een nuttig inwerkprogramma en een introductiedag. Deze organiseren we vier keer per jaar voor nieuwe medewerkers, zodat je elkaar en de organisatie optimaal leert kennen.

Als organisatie besteden we aandacht aan het opleiden van medewerkers. Onze activiteiten met betrekking tot scholing en ontwikkeling zijn ingedeeld in drie groepen:

 • Functiegerichte opleidingen: trainingen voor de veiligheid en/of dagelijkse uitvoering van je werk. Daarnaast hebben wij een e-learningsplatform waar productkennis wordt opgedaan.
 • Ontwikkelingsgerichte opleidingen: trainingen en cursussen waarmee je jezelf en/of je functioneren verbetert.
 • Carrièregerichte opleidingen: opleidingen waarmee je je persoonlijk ontwikkelt naar een hoger niveau door het volgen van beroepsopleidingen op verschillende niveaus.
 • Internationale trainingen: in diverse functies, voornamelijk in aansturende functies worden internationale trainingen aangeboden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leiderschapstrainingen. 

Goed om te weten: ASSA ABLOY Entrance Systems is een grote organisatie waar veel mogelijk is. En daar zijn we trots op! Binnen onze organisatie ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Weet je waar je naartoe wilt en waar kansen liggen? Dan krijg je bij ons de ruimte om je ambitie uit te spreken. Zo werken we samen aan jouw toekomst en die van ons.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ASSA ABLOY Entrance Systems hoog in het vaandel. Als organisatie zijn wij daarom VCA-gecertificeerd. Daarom is het van belang dat elke monteur binnen onze organisatie ook een VCA-certificaat heeft.

Activiteiten naast het werk

Jaarlijks feest en nieuwjaarsbijeenkomst

Ieder jaar organiseren we een groot feest voor de gehele organisatie. Het thema en de datum? Dat is elk jaar een verrassing. Daarnaast luiden we het nieuwe jaar in met de gehele organisatie tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.

Personeelsvereniging

Onze personeelsvereniging organiseert ieder jaar een leuke activiteit voor de medewerkers binnen de verschillende businessunits. Wil je op stap met je eigen afdeling? Ook dat wordt geregeld. Elke afdeling krijgt jaarlijks de mogelijkheid om samen een activiteit te organiseren. Wel zo gezellig!

Sportiviteit

Daarnaast vinden we persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, teamwork en sportiviteit belangrijke aspecten. Daarom dragen we graag ons steentje bij aan maatschappelijke evenementen of activiteiten voor het goede doel. Bijvoorbeeld de jaarlijkse Dam tot Damloop.